Fotbal intern

Un greu de la Dinamo divorţează după 20 de ani de căsnicie! ŞOC!

UPDATE. Deşi a spus înainte de publicarea materialului că nu-l interesează şi nu va citi nimic, Ionel Dănciulescu a vrut să aibă un punct de vedere după ce a lecturat tot. "Vreau să-ţi spun...
15.09.2017 | 12:05

UPDATE. Deşi a spus înainte de publicarea materialului că nu-l interesează şi nu va citi nimic, Ionel Dănciulescu a vrut să aibă un punct de vedere după ce a lecturat tot.Vreau să-ţi spun că nu am absolut nimic cu acea fată. Este o fană a lui Dinamo, o cunosc, m-am pozat cu ea, dar aşa mă pozez cu încă 7.000 de suportere ale lui Dinamo. Înseamnă că am 7.000 de amante? Eu mă pozez cu oricine, nu refuz pe nimeni. Ea nu are nicio vină. A căzut la mijloc în această poveste. Iar referitor la divorţ, ţi-am mai spus că nu discut viaţa mea privată în presă şi aşa rămâne. Sunt doar problemele mele!”, a spus Dănciulescu pentru FANATIK.RO.

Ionel şi Mihaela Dănciulescu au depus actele de divorţ! Şi nu este vorba doar de şuşoteli ale apropiaţilor, ci de fapte concrete despre care FANATIK.RO a aflat în exclusivitate. Cei doi au fost săptămâna trecută la notar pentru a face actele, dar, conform legii, au fost sfătuiţi să se mai gândească şi să profite de cele 30 de zile pentru o eventuală împăcare. În această situaţie, deşi cei doi soţi nu-şi mai vorbesc, o decizie clară va fi luată la finalul termenului stabilit de notar, adică luna viitoare. Dar povestea e delicată… Ionel şi Mihaela Dănciulescu au fost năşiţi tot de un cuplu celebru din lumea fotbalului, Mariana şi Marius Lăcătuş.

Cum s-a ajuns aici? Nevasta lui Ionel Dănciulescu, Miki, ar fi aflat de unele aventuri extraconjugale ale soţului său, iar acesta nu a negat nimic! Mai mult, chiar s-a mutat de acasă pentru o perioadă, dând apă la moară bârfelor care ajunseseră la urechile consoartei sale. Au fost zile în care ambii se gândeau la divorţ şi, povestesc cei care îi cunosc, fiecare şi-a căutat un avocat pentru demararea procesului. Iar primul pas concret l-a făcut chiar Dănciulescu!

De la Miki la Ramona?! Golgeterul marchează la… Dănciulescu în poartă!

După o căsătorie de aproape 20 de ani, se poate ajunge la separare, iar principalul vinovat este Ionel Dănciulescu, care se pare că are o amantă. Din informaţiile FANATIK.RO, golgeterul a făcut o pasiune pentru o tânără pe nume Ramona… Dănciulescu, fan înfocat al “câinilor” şi angajată la ziarul “Ring”, aşa cum se poate vedea pe pagina sa de socializare. Da, nu e glumă, pe fată o cheamă tot Dănciulescu! Ramona este mereu alături de echipă, la toate meciurile, indiferent că sunt acasă sau în deplasare, atât prin prisma meseriei, dar în principal datorită dragostei pentru culorile alb-roşii. Însă, ce nu ştia până acum publicul larg, şi pasiunii ascunse pentru virilul goleador. De fapt, tot contul de Facebook al fetei este plin de poze cu şi despre Dinamo. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Iubita secretă, cazată cu echipa în deplasare

Pot fi găsite inclusiv fotografii interesante cu ea şi cu Ionel Dănciulescu, chiar şi un colaj foto provocator cu cei doi, pe gazon, în peluză, la tribuna oficială. Totul alimentează speculaţiile privind relaţia dintre ei, aşa cum dezvăluie pe surse şi cei care-i cunosc, deşi Ramona ar putea susţine oricând altceva. Informaţiile din interiorul clubului merg pe ideea unei legături amoroase între Ionel şi Ramona. De ce? Tocmai pentru că, surprinzător!, nu puţine au fost situaţiile când Ramona era cazată în deplasări în acelaşi hotel cu echipa! În principal, pe acelaşi etaj cu conducătorii de la Dinamo!

Dănciulescu la un pas de divorţ! Suferă pe Facebook: “Timpul trece, tu nu-mi treci”

Toată situaţia a creat o tensiune sufocantă în familia Dănciulescu. Familia lui Ionel, a lui Miky şi a Dianei Maria, fata de 17 ani a celor doi. De altfel, apropiaţii glumesc că lui Danciu nu-i mai trebuie nuntă. Iubita secretă e deja o… Dănciulescu. Ionel s-a mutat iniţial de acasă, apoi după vizita la notar s-a reîntors. În tot acest timp, oficialul dinamovist postează pe Facebook mesaje enigmatice: “Timpul trece, tu nu-mi treci!” La cine s-o referi, la Ramona sau la soţia Miky? Din galeria foto, se vede clar că focoasa Ramona este o copie mai tânără şi mai sexy a nevestei lui Dănciulescu. Aşa poate se explică derapajul…

În ultimele zile, Dănciulescu este un fel de musafir în propria locuinţă. Are camera lui, vine, doarme, se schimbă şi pleacă la treabă. Iar numărătoarea inversă a celor 30 de zile decise după vizita la notar curge tot mai repede! Şi mai trist!

“Niciodată nu o să dau declaraţii în presă legate de viaţa mea privată. Nu am ce să comentez despre divorţ. Poţi să scrii ce vrei, pentru că oricum nu o să citesc… Oricum, am aflat că unele lucruri pe care le scrii sunt neadevărate” (Ionel Dănciulescu pentru FANATIK.RO)

De la tensiunea legată de divorţ şi rezultate, l-a înjurat pe Cornel Dinu!

Evenimentele prin care trece l-au tensionat la maximum pe oficialul dinamovist. Ultima răbufnire a avut-o luni seara, la finalul meciului pierdut acasă cu Poli Timişoara. Eşecul l-a făcut pe Cornel Dinu, o legendă a alb-roşiilor, să treacă la critici, în stilul său inconfundabil. „Mutu şi Dănciulescu îşi arată pe la TV blugii rupţi. Trebuie să aibă altă ţinută în calitate de conducători. Mutu trebuie să vină în costum, nu în blugi, dacă e om serios. Directorii sportivi din Europa vin în blugi? Cum sunt blugii lui Mutu, aşa e şi jocul lui Dinamo, rupt!”, a sunat declaraţia lui Mister.

Dănciulescu a citit-o la vestiare pe site-urile de sport şi a explodat, înjurându-l pe Dinu de faţă cu mai multe persoane, care au povestit întâmplarea pentru FANATIK.RO. “Am auzit şi eu că m-ar fi înjurat, dar nerecunoştinţa este o grea povară pentru toţi oamenii. Nu mă mai miră nimic! Voi ştiţi cât l-am ajutat eu pe Danciu în această viaţă?”, a spus Cornel Dinu pentru FANATIK.

“Perversul ăsta de Dinu a mîncat 10 ani gratis la mine, la restaurant, şi acum mă vorbeşte de rău peste tot, pe mine, pe colegi şi pe Dinamo!” (Ionel Dănciulescu, către apropiaţi)

2000 de euro lunar este salariul lui Ionel Dănciulescu la Dinamo