Dănciulescu, pe picior de plecare de la Dinamo: “Mă aşteaptă Stoican”

Mirela Apostol   
in Dinamo
07/12/2017, 20:23
Dănciulescu, pe picior de plecare de la Dinamo: “Mă aşteaptă Stoican”

Ionel Dănciulescu se gândeşte să părăsească formaţia din Ştefan cel Mare, după ce a fost ofertat de echipa fostului “câine”, Flavius Stoican. 

“Nu ştiu, vedem. Totul a plecat de la o discuţie amicală cu Flavius. El mă aşteaptă mâine la Iaşi, e adevărat că voi fi mâine acolo. Prezenţa mea acolo s-a legat şi de un meci de old-boys care se va juca la Focşani. O să am o discuţie cu Flavius, dar nu ştiu cu cine voi mai discuta. Însă asta nu înseamnă că voi pleca de la Dinamo.

“Cei de la Dinamo ştiu”

Nu am vorbit în viaţa mea cu primarul din iaşi. Nu înseamnă că plec de la Dinamo, am doar o discuţie amicală, pentru că am fost invitat acolo. O să văd ce o să fac pe viitor, nu exclud nimic. Deocamdată, doar discut cu cei de acolo, dar decizia o voi lua după vacanţă, vreau să stau şi să mă liniştesc.

Până atunci sunt la Dinamo şi încerc să ajut echipa. Sper ca vacanţa să fie un sfetnic bun şi să iau o decizie care să fie bună pentru mine. Cei de la Dinamo ştiu. Am avut acum două săptămâni o discuţie cu domnul Negoiţă, în care i-am mai spus şi alte lucruri, pe care am simţit că trebuie să i le spun. Dar, deocamdată, nu am luat o decizie”, a declarat Dănciulescu  la un post de televiziune.

Închide ×