Dănciulescu, răspuns dur pentru Neagoe: „Vreți să spun și eu că Sebastian Colțescu e din Craiova, la fel ca el?”

Alin Miu   
in Dinamo
09/02/2019, 19:59
Dănciulescu, răspuns dur pentru Neagoe: „Vreți să spun și eu că Sebastian Colțescu e din Craiova, la fel ca el?”
Dănciulescu, răspuns dur pentru Neagoe

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Eugen Neagoe a declarat înaintea partidei Sepsi – Dinamo că se teme ca echipa lui Mircea Rednic să nu fie împinsă spre play-off și să beneficieze astfel de erori de arbitraj în favoarea sa.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre declarațiile lui Neagoe atât la conferința de presă de joi, cât și cu doar jumătate de oră înaintea meciului.

Dănciulescu, răspuns dur pentru Neagoe

Dănciulescu l-a ironizat pe antrenorul lui Sepsi, invocând delegarea lui Sebastian Colțescu la acest meci, un arbitru orginiar din Craiova, la fel ca Eugen Neagoe.

„Ce vreți să zic și eu că arbitrul Colțescu e din Craiova, la fel ca Neagoe?” – a spus Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Ce a spus Eugen Neagoe

„Nu înțeleg de ce e toată lumea așa fixată pe ideea asta că Dinamo trebuie să fie în play-off. Mi se pare că toți pun o presiune inutilă. Nu e vorba că mă tem de ceva, îmi doresc doar să nu fie greșeli în favoarea vreunei echipe. OK, Dinamo a arătat mai bine acum, dar deocamdată e departe de play-off și nu trebuie adusă artificial acolo. E foarte greu să se califice”, a spus Eugen Neagoe pentru Gazeta Sporturilor.

Sepsi este revelația acestui sezon din Liga 1 Betano, însă 2019 nu a debutat bine pentru oamenii lui Eugen Neagoe. Aceștia au pierdut categoric cu ultima clasată Voluntari, scor 2-4. În comparație, Dinamo a făcut scor cu Poli Iași, scor 3-0.

Închide ×