Ce a vorbit Danciu cu Ştefan Radu. Pe cine pariază în FCSB - Lazio

FCSB-Lazio, Ionel Danciulescu, Stefan Radu, Europa League, Dinamo

FCSB - Lazio va avea loc în şaisprezecimile Europa League, joi, 15 februarie, de la ora 22.05, iar rivalii "roş-albaştrilor" din Liga 1 Betano îi susţin pe italieni.

Ionel Dănciulescu, team managerul formaţiei FC Dinamo Bucureşti, a vorbit pentru FANATIK.RO despre duelul dintre FCSB şi Lazio Roma, din şaisprezecimile Europa League, iar dinamovistul recunoaşte că îl va susţine pe Ştefan Radu în meciul de joi seara.

Fostul mare atacant al lui Dinamo şi al FCSB-ului a explicat de ce va ţine cu Lazio Roma în meciul care va avea loc pe "Arena Naţională". Mai mult, Ionel Dănciulescu este conştient de faptul că decizia lui de a-l susţine pe Ştefan Radu îi va aduce multă antipatie.

"Ţin cu Ştefan Radu pentru că este prietenul meu!"

"Steaua va fi motivată la meciul cu Dinamo indiferent de ce se va întâmpla cu Lazio. Toată lumea a perceput greşit chestia asta că eu ţin cu Ştefan Radu. Că nu sunt naţionalist şi aşa mai departe. Asta e realitatea! Ţin cu Ştefan Radu, dar nu am nicio problemă dacă Steaua se califică. Bravo lor! Nu am nicio problemă cu ei. Eu ţin cu Ştefan Radu pentru că e prietenul meu. Am vorbit cu el zilele astea. Aşteaptă meciul şi este concentrat. Dă-mi ocazia să am opinia mea. Ţin cu Ştefan Radu şi cu Lazio. Care e problema? Să vedem cum abordează şi Lazio partida pentru că nici italienii nu trec printr-o perioadă foarte bună. Au pierdut cu Napoli, iar Genoa i-a învins pe terenul lor. Nici ei nu sunt într-o situaţie bună", a spus Ionel Dănciulescu pentru FANATIK.RO.

Ionel Dănciulescu o vrea calificată pe Lazio

Întrebat ce pronostic ar da pentru meciul dintre FCSB şi Lazio, de pe "Arena Naţională", Ionel Dănciulescu s-a ferit să dea un scor final, dar recunoaşte că merge pe calificarea echipei din Serie A. "Eu merg pe Ştefan Radu. Calificare Lazio."

FCSB - Lazio, joi, ora  22.05, în şaisprezecimile Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.