Fotbal international

Danemarca – Australia 1-1 la CM 2018. Australienii păstrează şanse pentru optimi!

Danemarca  Australia 11 la CM 2018 Australienii pastreaza sanse pentru optimi

Danemarca – Australia Live video la CM 2018. Danemarca – Australia s-a jucat în etapa a doua a Grupei C de la Campionatul Mondial. Golurile au fost marcate de Eriksen şi Jedinak. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 38: GOOOOOOOOOOOL Australia! Jedinak restabilește egalitatea dintr-un penalty acordat cu ajutorul VAR, după un henț comis de Yussuf Poulsen.


Min. 7: GOOOOOOOOOOL Danemarca! Eriksen deschide scorul cu un şut superb

Start în primul meci al zilei 


UPDATE, ora 14:23 / Se știu echipele de start.

Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Larsen – Delaney, Schone, Eriksen – Poulsen, Jorgensen, Sisto .

Australia: Ryan -Risdon, Sainsbury, Milligan, Behich – Jedinak, Mooy – Leckie, Rogic, Kruse – Nabbout.


Danemarca – Australia Live video la CM 2018. Cum necum dacă vor trece şi de “cangurii” din Australia danezii, pregătiţi de norvegianul Age Hareide, ar avea asigurate biletele pentru optimi de finală, ceea ce, judecând după valoarea lotului şi evoluţia echipei, ar însemna maxim pentru oamenii din ţara lui Hamlet.

Danemarca – Australia Live video la Campionatul Mondial 2018. Tăticul Knudsen s-a întors

Danemarca – Australia Live video la CM 2018. Australia însă a arătat multe lucruri bune la meciul de debut, în care a pierdut ghinionist în faţa Franţei. La acel meci s-a dictat, pentru francezi, şi primul penalty pe baza tehnologiei VAR, dar meciul mergea spre o neaşteptată, dar meritată remiză pentru echipa de la Antipozi, când a căzut lovitura decisivă, în fapt primul autogol de la turneul final.

Danemarca - Australia live la Campionatul Mondial 2018 . Australia a făcut un meci neaşteptat de bun şi ar fi putut scoate un egal
Danemarca – Australia live la Campionatul Mondial 2018 . Australia a făcut un meci neaşteptat de bun

Danemarca – Australia Live video la CM 2018. Danezii vor fi lipsiţi de o piesă de bază în angrenajul echipei, jucătorul defensiv William Qvist, care a suferit o fractură de coaste în primul meci. În schimb, mijlocaşul Knudsen s-a reîntors în Rusia, după ce a primit o învoire pentru a fugi până acasă şi a-şi vedea copilul abia născut.