Sport

Danemarca – Belgia 1-2. De Bruyne califică aproape de unul singur „dracii roșii” în optimi. Cum arată clasamentul Grupei B

FANATIK.RO vă prezintă toate detaliile despre meciul Danemarca - Belgia, din cadrul grupei B la EURO 2020
17.06.2021 | 20:45
Danemarca  Belgia 12 De Bruyne califica aproape de unul singur dracii rosii in optimi Cum arata clasamentul Grupei B
ADVERTISEMENT

Meciul Danemarca – Belgia are loc joi, 17 iunie, de la ora 19:00, în cadrul grupei B a turneului final al EURO 2020. Este partida care închide etapa a 2-a din această grupă, pentru că miercuri s-a jucat Finlanda .- Rusia 0-1 la Sankt Petersburg.

Unde se joacă partida Danemarca – Belgia

Confruntarea Danemarca – Belgia se dispută joi, 17 iunie, de la ora 19:00, pe Parken Stadion din Copenhaga, în etapa a 2-a din grupa B a EURO 2020. Este un meci extrem de greu pentru danezi, care au pierdut acasă în prima etapă cu Finlanda. Belgia vine după succesul cu 3-0 de la Sankt Petersburg, cu Rusia.

ADVERTISEMENT

Stadionul Parken din capitala Danemarcei a fost duminica trecută teatrul unor momente cumplite la meciul cu Finlanda, după ce vedeta gazdelor, Christian Eriksen, s-a prăbuşit din senin pe gazon inconştient, suferind un infarct. Din fericire, jucătorul lui Inter a supravieţuit, dar UEFA a obligat continuare partidei după câteva ore de întrerupere şi, aflaţi încă sub stare de şoc, danezii au capitulat cu 1-0.

Cine transmite la TV meciul Danemarca – Belgia

Partida Danemarca – Belgia se joacă joi, 17 iunie, de la ora 19:00, la Copenhaga, în etapa a 2-a din grupa B a EURO 2020 şi este televizată în direct pe canalul PRO TV. Mai puteţi urmări acest joc şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Copenhaga, vremea este frumoasă şi aşa se anunţă până la începutul săptămânii viitore, de când sunt prognozate mai multe zile cu ploi. Temperatura la ora jocului va fi în jur de 22 de grade. Partida va fi condusă de Bjorn Kuijpers din Ţările de Jos

Ce jucători importanţi lipsesc în meciul Danemarca – Belgia

Evident, cel mai mare absent al acestui meci şi cu siguranţă pe toată durata turneului în tabăra daneză este tocmai cel mai bun jucător al lor, Christian Eriksen. Acesta este acum în afara oricărui pericol, în spital, la Copenhaga şi a trimis un mesaj de încurajare echipei.

ADVERTISEMENT

La belgieni, sigur out este Timoty Castagne, fundaşul lui Leicester, accidentat la faţă în partida de debut, în Rusia. Este vorba de o accidentare destul de urâtă. Nu se ştie dacă va putea juca Vertonghen, un fotbalist din garda veche belgiană, şi el cu probleme după jocul cu Rusia. În schimb, veştile despre Kevin de Bruyne, vedeta echipei, sunt mult mai bune şi se speră ca el să poată evolua la acest turneu final.

Lukaku a pregătit un moment special

Danemarca era văzută drept a doua naţională calificată direct în optimi, după Belgia, câştigătoare de grupă. Însă marea surpriză din meciul cu Finlanda, pierdut cu 0-1, complică enorm acum situaţia urmaşilor lui Hamlet, care riscă serios să iasă din cursă încă după faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Acest meci va fi şi unul special, pentru marele absent Christian Eriksen. Acesta le-a cerut colegilor să lupte până la ultimul gram de efort şi să creadă că pot scoate un rezultat bun. Pe de altă parte, coechipierul său de club, la Inter, golgeterul belgian Romelo Lukaku, care deja i-a dedicat cele două goluri din Rusia, a anunţat un moment special în timpul partidei.

Cote la pariuri pentru Danemarca – Belgia

Evident, după surpriza neplăcută din disputa cu Finlanda şi după evoluţia solidă a Belgiei în Rusia bookmakerii acordă clar cota echipei favorite „diavolilor roşii”. Este o cotă care merită înncercată, fiind foarte mare: 2,05, faţă de 4,50 cât au primit colegii lui Eriksen.

Sunt şapte precedente oficiale între cele două reprezentative de-a lungul anilor şi un meci amical, singurul  care s-a terminat la egalitate. Belgia conduce cu scorul general de 4-3, în 2020 fiind ultimele două jocuri, în grupele Ligii Naţiunilor, încheiate cu dublă victoria Belgia.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Danemarca – Belgia: 2,45 este cota pentru „Total Goluri 3-5”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Danemarca – Belgia: 2,05 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT