Cele mai citite

Video. Danemarca şi Irlanda, egal tensionat! Totul se decide la Dublin

Danemarca şi Irlanda au încheiat la egalitate prima manşă a barajului, scor 0-0! Un meci cu puţine ocazii în care ambele formaţii au fost mulţumite să se apere. Calificarea se decide marţi, de la ora 21:45, la Dublin.
11.11.2017 | 18:45
Video. Danemarca şi Irlanda, egal tensionat! Totul se decide la Dublin

Final de meci! Danemarca şi Irlanda remizează 0-0 şi calificarea la CM se va decide la retur. Danemarca a mai avut o singură ocazie de gol în repriza secundă pe final de meci. A fost o partidă anostă, nordicii ratând în prima parte două şanse mari. Ambele echipe şi-au propus să nu încaseze gol şi au dus la îndeplinire acest obiectiv. Returul are loc marţi, de la ora 21:45 la Dublin. 

Pauză. Danemarca a ratat două ocazii mari în prima parte, însă irlandezii au avut şansa să dea lovitura în finalul reprizei. Este un meci tensionat, miza uriaşă se simte în evoluţia celor două echipe 

Start de meci 

UPDATE, ora 21:23 / Au mai rămas 20 de minute până la startul meciului dintre Danemarca şi Irlanda. Stadionul “Parken” este arhiplin, danezii fiind favoriţi la calificare. 

VEZI MECIUL Danemarca – Irlanda LIVE VIDEO AICI 


Danemarca – Irlanda LIVE STREAM baraj CM 2018. Danezii au încheiat pe locul doi în grupa României, la 5 puncte de liderul Polonia. Nordicii au reuşit să înscrie 20 de goluri în cele 10 dispute şi a încasat doar 8. România nu a pierdut împotriva danezilor, reuşind două rezultate de egalitate, 0-0 la Cluj şi 1-1 la Copenhaga. 

Danemarca – Irlanda LIVE STREAM baraj CM 2018. Danemarca are 9 meciuri la rând fără înfrângere, însă nu este invincibilă pe teren propriu. Danezii au fost învinşi de Muntenegru pe teren propriu în prima parte a preliminariilor şi au reuşit să tranşeze lupta pentru locul doi abia în finalul preliminariilor. 

Danemarca – Irlanda LIVE STREAM baraj CM 2018. Speranţele se pun în Eriksen 

Irlanda a prins in extremis locul doi într-o grupă cu Serbia, Ţara Galilor şi Austria. Irlandezii au învins în ultima etapă cu 1-0 Ţara Galilor şi au urcat pe locul secund al grupei, câştigată de Serbia. Irlanda nu a impresionat în atac, având doar 12 goluri marcate, însă au o defensivă bună, cu 6 încasate.

Danemarca – Irlanda LIVE STREAM baraj CM 2018. Ultimul meci direct între cele două a avut loc în 2007, atunci când irlandezii câştigau cu 4-0. Lucrurile nu stau la fel acum, când Danemarca este favorită, iar principalele speranţe ale nordicilor stau în Christian Eriksen, starul lui Tottenham. 

Echipă probabilă Danemarca: Schmeichel, Knudsen, Christensen, Kjaer, Ankersen, Kvist, Delaney, Sisto, Poulsen, Eriksen, Bendtner
 
Echipă probabilă Irlanda: Randolph, Christie, Duffy, Clark, Ward, Brady, Hourihane, Whelan, Arter, Murphy
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri