Sport

Danemarca joacă pentru Eriksen și pentru o nouă filă de istorie. Câți bani câștigi dacă pariezi că pierde finala Euro 2020

Danemarca e una dintre surprizele plăcute ale lui Euro 2020, după ce a ajuns până în sferturi. Nordicii n-au de gând să se oprească aici, iar culoarul favorabil îi ajută să spere.
30.06.2021 | 22:16
Danemarca joaca pentru Eriksen si pentru o noua fila de istorie Cati bani castigi daca pariezi ca pierde finala Euro 2020
ADVERTISEMENT

Puțină lume îi dădea șanse Cehiei să meargă mai departe în sferturile lui Euro 2020. Totuși, naționala lui Jaroslav Silhavy a profitat de stilul boem al echipei Olandei și a reușit să se califice după o victorie cu 2-0, la Budapesta.

Danemarca primea puține șanse să ajungă în fazele eliminatorii ale lui Euro 2020, după accidentul suferit de Christian Eriksen, în meciul de debut, cu Finlanda. Roș-albii au pierdut atunci cu 0-1, rezultat urmat de un alt eșec, cu Belgia, scor 1-2. Danemarca a spart gheața în ultima etapă, atunci când a făcut scor cu Rusia, 4-1, și a obținut biletele pentru optimi chiar de pe locul 2.

ADVERTISEMENT

Forma excelentă a naționalei lui Kasper Hjulmand a continuat și în primul meci din fazele eliminatorii. Danemarca s-a calificat în sferturi după ce a spulberat-o pe Țara Galilor, scor 4-0, iar acum se pregătește pentru duelul cu Cehia.

Danemarca, drum accesibil spre semifinalele lui Euro 2020

Danemarca se află pe partea ușoară de tablou a Campionatului European și este foarte aproape de semifinalele lui Euro 2020, acolo unde, dacă trece de Cehia, poate da peste învingătoarea meciului dintre Anglia și Ucraina.

ADVERTISEMENT

Casa Pariurilor oferă o cotă de 1,04 pentru ca Cehia „să nu câștige Campionatul European”.

Spre deosebire de nordici, cehii au avut un meci mult mai complicat în optimi. Selecționata lui Silhavy a câștigat cu șansă în fața Olandei, scor 2-0. Batavii au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Matthijs de Ligt, din minutul 57, iar totul a înclinat în favoarea Cehiei, care a marcat prin Holes și Schick.

Confruntarea din sferturile Campionatului European, dintre Cehia și Danemarca e programată să se dispute sâmbătă, 3 iulie, de la ora 19:00, pe Stadionul Olympic din Baku. Va fi al 12-lea duel direct dintre cele două naționale.

ADVERTISEMENT

Meciurile dintre Cehia și Danemarca de până acum au fost definiția echilibrului. Cehii au câștigat de trei ori, danezii de două, restul de șase partide încheiându-se nedecis. Cele două selecționate s-au întâlnit ultima dată în 2016, într-un meci de verificare, încheiat cu scorul de 1-1.

Cehia – Danemarca se joacă din nou în fazele eliminatorii ale unui Campionat European. Cele două au fost adversare atunci în sferturi, iar cehii s-au impus cu 3-0 prin reușita lui Koller și a „dublei” lui Baros.

ADVERTISEMENT

Anglia și Ucraina, cele două posibile adversare din semifinale

În cazul în care va trece de Cehia, Danemarca va întâlni în penultimul act de la Euro 2020 învingătoarea sfertului Ucraina – Anglia, programat să se dispute în aceeași zi, 3 iulie, de la ora 22:00.

Danezii au mai ajuns cu alte două ocazii în semifinalele Campionatului European, în 1984 și în 1992. La ediția din urmă cu 29 de ani, nordicii reușind chiar marea surpriză, când au cucerit trofeul. Casa Pariurilor oferă o cotă de 2,50 pentru ca Daneamrca „să fie eliminată în semifinalele lui Euro 2020”.


  • (P) 6,00 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru ca Danemarca „să piardă finala lui Euro 2020”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT