Gigi i-a făcut echipa şi lui Contra: “Schimbă-i!” Nu i-a plăcut Budescu

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
09/10/2017, 00:06
Gigi i-a făcut echipa şi lui Contra: “Schimbă-i!” Nu i-a plăcut Budescu

Danemarca – România 1-1 în ultima etapă din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Tricolorii au ratat prezenţa la turneul final din Rusia, însă remiza ar putea să ne ajute pentru campania de calificare la Campionatul European din 2020. Cosmin Contra este neînvins la cârma naţionalei după primele două meciuri. Rezultatul obţinut de România a fost pe placul lui Gigi Becali. VEZI AICI TOATE FAZELE MECIULUI Danemarca – România 1-1.

Patronul FCSB a vorbit la finalul meciului de la Copenhaga şi a declarat că, momentan, Cosmin Contra a scos maximum cu echipa pe care o are la îndemână. Gigi Becali a punctat că în viitor situaţia va sta altfel la echipa naţională, mai ales dacă selecţionerul României se va baza pe Florinel Coman, Dennis Man sau Denis Alibec. Latifundiarul din Pipera a mai precizat că naţionala s-ar fi calificat la Campionatul Mondial din vara anului viitor dacă Cosmin Contra ar fi fost adus mai din timp la cârma tricolorilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ce l-a nemulţumit pe Becali după Danemarca – România 1-1

“Contra a jucat şi el ce a putut, cu marfa pe care a avut-o. În viitor o să vedeţi, însă, altceva. Cine crede că sunt subiectiv, să-i fie de bine. În viitor îi vom avea pe Nedelcu, pe Coman, pe Man, pe Alibec, pe Benzar, care astăzi a fost suspendat. Pe viitor vor fi cinci schimbări, iar eu cred selecţionerul le va face, pentru că nu mai poate juca cu Hoban şi Pintilii. Contra a luat o echipă din mers şi a făcut patru puncte în două meciuri. A scos astăzi un egal bun în Danemarca, e mare lucru, eu vreau să văd partea plină a paharului. Dacă era Contra de la început, acum eram calificaţi. Era greu locul 1, dar nu era exclus! Polonia nu e o echipă extraordinar de mare, care să nu poata fi învins. Contra este un om foarte bun, de bună credinţă. Eu nu-l cunosc aşa bine, dar zic din ce am văzut şi eu la TV. Apoi, e român şi nu are aerele lui Daum”, a declarat Gigi Becali pentru PRO X.

Gigi Becali a identificat şi care au fost problemele echipei naţionale în meciul de la Copenhaga. Patronul FCSB nu a fost mulţumit de prestaţia lui Constantin Budescu şi a precizat că naţionala nu a avut în partida cu Danemarca un fundaş dreapta de meserie. “Nu mi-a plăcut Budescu aşa mult. El nu e un jucător de muncă, deci dacă vrei să zici ca a jucat bine, înseamna că trebuia să marcheze. Astăzi nu a dat gol. La nivel înalt contează cel mai mic detaliu, iar noi astăzi nu am avut fundaşul dreapta de meserie”, a mai precizat Gigi Becali.

Închide ×