Fotbal intern

Ce rol va avea Mutu la echipa naţională: “Îl pune la treabă pe Contra”

Cel mai important anunţ al zilei după Danemarca - România 1-1 a fost că Adi Mutu va face parte din staff-ul echipei naţionale începând de luni. Rolul pe care îl va avea "Briliantul" a fost...
09.10.2017 | 00:03
Ce rol va avea Mutu la echipa nationala Il pune la treaba pe Contra

Cel mai important anunţ al zilei după Danemarca – România 1-1 a fost că Adi Mutu va face parte din staff-ul echipei naţionale începând de luni. Rolul pe care îl va avea “Briliantul” a fost explicat de şeful Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiţă.

“Marţi e întâlnirea finală dintre domnul Burleanu şi Adi Mutu. Am fost toţi trei la o discuţie acum două zile. S-au pus la punct toate amănuntele. Va fi ataşat echipei naţionale, un rol de imagine de relaţii cu exteriorul. O să îl pună la treabă Cosmin, în relaţia specială pe care o au ei doi, în relaţia cu preşedinţii. Adi e cunoscut şi îi cunoaşte cam pe toţi. Cu jucătorii care joacă afară, cu anumite lucruri care intersează înaintea unui meci al echipei naţionale”, a declarat Mihai Stoichiţă la Digi Sport. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

În plus, Mihai Stoichiţă a mai precizat că Adi Mutu va avea un rol foarte important şi la naţionalele de juniori: “Bineînţeles, va lucra şi în echipa mea, îl voi folosi în relaţia cu teritoriul, în observarea jucătorilor de la juniori. Eu nu am numai Comisia Tehnică, ci tot ce reprezintă tehnică în calitate de director al sectorului tehnic al Federaţiei. Răspund de şcoala de antrenori, de departamentul de scouteri, antrenorii echipelor naţionale, absolut toţi. 

Multitudinea de probleme are nevoie şi de mai mulţi oameni. Preşedintele a decis că e benefică această colaborare cu Adi Mutu şi aşa zic şi eu. E un imens fotbalist al României şi încercăm să atragem în jurul nostru valori ale fotbalului românesc. Sunt înconujurat de ei şi mă mândresc că pot să stau cu ei la masă”, a mai spus Stoichiţă.

Iată toate rezultatele României din Grupa E a CM 2018: 4 septembrie 2016: România – Muntenegru 1-1, 8 septembrie 2016: Armenia – România 0-5, 11 octombrie 2016: Kazahstan – România 0-0, 11 noiembrie 2016: România – Polonia  0-3, 26 martie 2017: România – Danemarca 0-0, 10 iunie 2017: Polonia – România 3-1, 1 septembrie 2017: România – Armenia 1-0, 4 septembrie 2017: Muntenegru – România 1-0, 5 octombrie 2017: România – Kazahstan 3-1, 8 octombrie 2017: Danemarca – România 1-1