Fotbal intern

Salvatorul de la Copenhaga mai vrea la naţională: “Nu sunt bătrân!”

România a terminat la egalitate în Danemarca, scor 1-1, după un gol marcat pe final de Ciprian Deac. Selecţionata pregătită de Cosmin Contra termină pe locul 4 în grupa din preliminariile...
08.10.2017 | 22:13
Salvatorul de la Copenhaga mai vrea la nationala Nu sunt batran

România a terminat la egalitate în Danemarca, scor 1-1, după un gol marcat pe final de Ciprian Deac. Selecţionata pregătită de Cosmin Contra termină pe locul 4 în grupa din preliminariile Campionatului Mondial, dar rămâne neînvinsă în mandatul noului selecţioner.

“Nu mă consider un jucător bătrân, încă mai pot juca la un nivel înalt. Nu prea am avut forţă în ofensivă, dar mă bucur că nu am pierdut în zece oameni. Îmi pare bine că am fost acolo la acea fază şi s-a terminat aşa. Echipa naţională are viitor cu domnul Contra. E nevoie de răbdare, dar va arăta din ce în ce mai bine. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Eu nu sunt jucător care marchează, îmi place să-mi ajut echipa. Dar mă bucur că e primul meu gol la naţională. Ei s-au bazat mult pe forţă, dar am reuşit să îi contracarăm. Mă bucur că vine şi Mutu. Este un om de fotbal, înţelege bine acest fenomen.”, a declarat Ciprian Deac după golul marcat împotriva danezilor.

“Am reuşit un rezultat bun, muncit. Un Spirit nou, sacrificiu, sper să mergem mai departe tot aşa. Obiectivul este să jucăm din ce în ce mai bine şi asta să ne aducă pe un drum bun. Nu a fost să fie în această grupă, nu am început campania extraordinar. Dacă băteam Muntenegru acasă altul era moralul nostru.

Dar nu trebuie să ne mai uităm la trecut. E important să ai şi puţin noroc. Când a plecat, Daum mi-a spus ce mesaj să le transmit băieţilor, unul de bine, şi asta a fost tot. Toţi ne-am bucurat să o vedem pe Halep pe primul loc. Foarte bine că vine şi Mutu, e un om care ştie ce înseamnă naţionala, la fel ca selecţionerul”, a declarat şi căpitanul echipei naţioanale, Vlad Chiricheş.

Iată toate rezultatele României din Grupa E a CM 2018: 4 septembrie 2016: România – Muntenegru 1-1 8 septembrie 2016: Armenia – România 0-5 11 octombrie 2016: Kazahstan – România 0-0 11 noiembrie 2016: România – Polonia 0-3 26 martie 2017: România – Danemarca 0-0 10 iunie 2017: Polonia – România 3-1 1 septembrie 2017: România – Armenia 1-0 4 septembrie 2017: Muntenegru – România 1-0 5 octombrie 2017: România – Kazahstan 3-1 8 octombrie 2017: Danemarca – România 1-1.