Război la naţională! “Scene din Cartea Junglei” / “E doar frustrare”

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
09/10/2017, 00:05
Război la naţională! “Scene din Cartea Junglei” / “E doar frustrare”

Danemarca – România 1-1 în ultima etapă din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Cosmin Contra a ajuns la al doilea meci fără înfrângere la echipa naţională, după ce tricolorii au bătut Kazahstanul, scor 3-1, în runda precedentă. Chiar dacă are un palmares pozitiv la selecţionata României, “Guriţă” nu este ocolit de critici.

La finalul meciului de la Copenhaga, Cosmin Contra a decis să-i răspundă lui Cornel Dinu, cel mai vehement contestatar al noului selecţioner al echipei naţionale a României. “Procurorul” l-a criticat acid pe antrenorul de 41 de ani după meciul contra selecţionatei Kazahstanului – VEZI Detalii AICI. “Selecţionerii, în marea lor majoritate, sunt decenţi pe parcursul meciurilor oficiale, transmiţând linişte creativă echipei, justificând şi astfel competenţa şi realismul prin care au pregătit jocul. Sunt şi explicaţii, ce-i drept, foarte rare, nefăcând regula. Dar nu la echipa reprezentativă. Şi pentru că naţionala este o Academie şi nu o clasă primară în care învăţătorul ridică glasul. La fel şi cu salturile şi grimasele din timpul partidei ce aduc mai mult cu scene din Cartea Junglei”, a declarat Cornel Dinu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Contra, replică acidă după Danemarca – Romania 1-1

Răspunsul lui Cosmin Contra a fost unul scurt, dar tranşant. Fără să nominalizeze, “Guriţă” a declarat că toate criticile care i se aduc se nasc din frustrarea unora. “E doar frustrarea unora că eu, la vârsta asta, am ajuns deja la echipa naţională”, a declarat Cosmin Contra la finalul meciului de la Copenhaga.

Cornel Dinu a fost numit la cârma echipei naţionale a României la vârsta de 44 de ani. Fostul internaţional venea pe banca tricolorilor după ce antrenase anterior pe Dinamo Bucureşti, FCM Târgovişte, ASA Târgu Mureş, Oţelul Galaţi, U Cluj şi FC Olt. Cosmin Contra a semnat contractul de selecţioner al naţionalei la vârsta de 41 de ani şi le-a antrenat în trecut pe Poli Timişoara, Fuenlabrada, Petrolul Ploieşti, Getafe, Guangzhou R&F, Alcorcon şi Dinamo Bucureşti.

Închide ×