Fotbal intern

Cum a trăit tatăl lui Bancu debutul la naţională: “Mi-au dat lacrimile”

Nicuşor Bancu, jucătorul celor de la Universitatea Craiova, a făcut parte din lotul selecţionat de Cosmin Contra pentru ultimele două meciuri din grupa preliminară la CM 2018, şi a debutat...
10.10.2017 | 09:31
Cum a trait tatal lui Bancu debutul la nationala Miau dat lacrimile

Nicuşor Bancu, jucătorul celor de la Universitatea Craiova, a făcut parte din lotul selecţionat de Cosmin Contra pentru ultimele două meciuri din grupa preliminară la CM 2018, şi a debutat în Danemarca – Romania 1-1. Fundaşul a intrat pe teren la Copenhaga în mintul 66 al meciului, la scorul de 1-0 pentru danezi, iar de la el a plecat centrarea la golul egalizator reuşit de “tricolori” prin Ciprian Deac.

“Când am primit vestea convocării, prima dată mi-am sunat părinţii. Nu se auzea nimic din partea cealaltă, de emoţie au întrerupt apelul. Cred că au şi plâns. Au revenit ei după 10 minute, m-au felicitat”, a spus Nicuşor Bancu despre ce a însemnat pentru el convocarea la echipa naţională a României.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Sunt mândru de el!”

Tatăl jucătorului Craiovei a vorbit despre cum a trăit familia debutul lui Nicuşor sub “tricolor”, în partida Danemarca – Romania 1-1: “Am văzut meciul acasă, cu rude, cu prieteni. Simţeam eu că o să intre. A fost visul lui, dar de ce să nu recunosc, mi-am dorit şi eu enorm să-l văd jucând la naţională. Din momentul în care a intrat, n-am mai putut să stau jos, am văzut restul partidei din picioare. Iar când a dat centrarea aia din care a ieşit gol, mi-au dat lacrimile.

A doua zi, prin comună, toată lumea mă oprea pe stradă să mă felicite. La fel şi prin Slatina, că toţi îl cunosc pe Nicuşor. Sunt mândru de el, e un copil de excepţie, a muncit enorm să ajungă aici. Abia aştept să vină acasă, să-mi aducă tricoul pe care l-a purtat duminică seara. Cred că o să-l îmbrac şi eu”, a spus tatăl lui Nicuşor Bancu, Ionel, pentru GSP.

Vezi aici cele mai tari faze din Danemarca – Romania 1-1, ultimul meci din preliminariile CM 2018, în care a debutat şi Nicuşor Bancu la naţională