Selecţionerul Danemarcei ştie care este punctul forte al României

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
07/10/2017, 21:33
Selecţionerul Danemarcei ştie care este punctul forte al României

Danemarca – România va avea loc duminică, 8 octombrie, de la ora 19:00, la Copenhaga, în ultima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia 2018, iar Age Hareide, selecţionerul Danemarcei, a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre duelul cu echipa pregătită de Cosmin Contra,

Age Hareide nu a dorit să spună care este jucătorul cel mai periculos din lotul pregătit de Cosmin Contra şi a dezvăluit care este punctul forte al “tricolorilor” din momentul î care FRF a decis să-l înlocuiască pe Christoph Daum cu fostul antrenor al lui Dinamo.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ce a zis Age Hareide înainte de Danemarca – România

“Nu. Nu vă voi spune acest lucru. Probabil ştiţi şi voi. Sunt mulţi jucători de calitate. Doi dintre ei sunt suspendaţi. Fundaşul şi mijlocaşul dreapta. Vor trebui să vină cu doi jucători noi pe acele poziţii. Ne-am întors din Muntenegru. Aveam o accidentare, Jens Stryger Larsen. De aceea l-am convocat pe Peter Ankersen. Suntem pregătiţi pentru ultimul meci din preliminarii. Pentru noi este foarte important din multe puncte de vedere. Suntem aproape să obţinem un loc de calificare. Ar însemna să avem sigure încă două meciuri interesante în noiembrie. Apoi vom vedea ce se va întâmpla la Varşovia. 

Totul este bine, totul arată foarte bine. Suntem pregătiţi pentru meciul de mâine. Toate meciurile internaţionale sunt dificile. Orice adversar este dificil în fotbalul internaţional. Trebuie să-l învingem folosind multe mijloace. Au un antrenor nou. Sunt mult mai agresivi decât erau înainte. Am jucat în martie. Acum nu foarte mult timp. Ne-am făcut o idee despre echipă. Am spus încă dinaintea meciului cu Muntenegru. Trebuie să avem încredere în noi. Trebuie să profităm de calitatea pe care o avem în echipă. Sunt sigur că băieţii vor face acest lucru. Totul este la îndemâna noastră. Indiferent de adversar, trebuie să fim atenţi la ce facem noi”, a spus Age Hareide, selecţionerul Danemarcei, conform telekomsport.ro.

Danemarca – România, duminică, ora 19:00, în ultima rundă din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Închide ×