Fotbal international

Eriksen visează la un nou turneu final. “Altfel, verile sunt tare plictisitoare”

Vedeta naţionalei Danemarcei, Christian Eriksen, îşi doreşte din tot sufletul să meargă la un nou turneu final. A fost prezent la Mondialul din 2010, din Africa de Sud, când avea 18 ani, fiind...
08.10.2017 | 09:30
Eriksen viseaza la un nou turneu final Altfel verile sunt tare plictisitoare

Vedeta naţionalei Danemarcei, Christian Eriksen, îşi doreşte din tot sufletul să meargă la un nou turneu final. A fost prezent la Mondialul din 2010, din Africa de Sud, când avea 18 ani, fiind cel mai tânăr jucător al competiţiei şi a mai participat la Euro 2012, desfăşurat în Ucraina şi Polonia.

La ambele întreceri, Danemarca nu a trecut de faza grupelor, dar acest lucru contează mai puţin pentru fanii naţionalei care, de atunci, nu au mai trăit nici măcar bucuria de a-şi vedea favoriţii la un turneu final. Acum, Eriksen şi compania sunt la un pas, cel puţin de barajul pentru Rusia, iar fotbalistul lui Tottenham numai la asta se gândeşte. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Eriksen speră la o victorie în Danemarca – România

Eriksen nici nu ia în calcul varianta în care echipa sa nu va obţine măcar un punct în faţa României, pentru a merge la baraj. “O calificare ar însemna enorm pentru mine. Personal, ar fi minunat să mă întorc pe scena unui turneu final, unde se vor afla cei mai importanţi fotbalişti ai lumii”, spune mijlocaşul danez în “24 Timer”.

Acesta recunoaşte că, fără un turneu final, verile sunt foarte plictisitoare. “O ţară ca Danemarca a fost obişnuită să se califice la rundele finale. Nu am mai fost de mult timp, iar verile au fost tare plictisitoare. Suntem optimişti în legătură cu meciul cu România şi ne dorim chiar o victorie pentru a spera la calificarea directă”, a mai declarat Eriksen.

Danemarca are nevoie de un rezultat de egalitate în faţa României pentru a fi sigură de baraj, iar în cazul unui succes nordicii s-ar califica direct, doar dacă Muntenegru va câştiga în Polonia. Partida Danemarca – România va începe la ora 19:00 şi va putea fi urmărită ONLINE, în fortma VIDEO, pe FANATIK.RO