Sport

Danemarca – România 32-27! Nordicele au obținut calificarea! “Tricolorele” joacă meci decisiv cu Austria pentru un loc la Campionatul European

Danemarca a câştigat cu 32-27 meciul retur cu România şi este calificată la Campionatul European. Naţionala noastră va juca în aprilie meci decisiv pentru calificare, în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea, cu Austria.
05.03.2022 | 17:15
Danemarca  Romania 3227 Nordicele au obtinut calificarea Tricolorele joaca meci decisiv cu Austria pentru un loc la Campionatul European
Fază din meciul tur, Danemarca - România. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-03-2022
15:19

Danemarca - România 32-27

FINAL DE MECI! Danemarca învinge cu 32-27 şi România va juca meci decisiv pentru calificarea la Euro împotriva Austriei. Confruntarea este programată pe 24 aprilie, în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea. 

Min. 55: 29-23 Danemarca: Nordicele rezolvă meciul! România, cu o nouă evoluție modestă. 

Min. 54: 27-22 Danemarca: Româncele încearcă să rămână în meci, însă este târziu să mai sperăm la un rezultat pozitiv în această deplasare. 

Min. 50: 26-20 Danemarca: Nordicele sunt în controlul meciului. 

Min. 43: 24-16 Danemarca: Adversarele noastre se îndreaptă spre o nouă victorie. “Tricolorele” au șanse mici să revină

Min. 35: 19-12 Danemarca: Nordicele încep tare partea secundă și se desprind la șapte goluri, cea mai mare diferență în meci. 

Start în partea secundă! 

PAUZĂ! Danezele conduc cu 13-10 după prima repriză. Gazdele au început tare, însă elevele lui Adi Vasile au revenit și au reușit să restrângă handicapul. Totul se decide în partea secundă.

Min. 28: 13-10 Danemarca. Reacție bună a naționalei noastre după începutul în forță al nordicelor. Româncele țin aproape de adversare. 

Min. 20: 10-7 Danemarca. Româncele reușesc să oprescă tăvălugul danez din primele 10 minute. Hosu are patru intervenții salutare. 

Min. 12: 7-3 Danemara: Suferim mult pe atac, Pintea a redus din diferență cu o aruncare de la 7 metri! 

Min. 6: 5-1 Danemarca: Nordicele încep tare confruntarea și se desprind la patru goluri în primele minute! Time out, Adi Vasile. 

Start de meci! 

Echipele de start: 

Echipele în Daemarca - România
Echipele în Daemarca – România

România speră să răzbune înfrângerea de la Mioveni în faţa Danemarcei în preliminariile Campionatului European din 2022. Însă, “tricolorele” nu vor conta pe Cristina Neagu în returul de la Odense.

Danemarca – România! Cristina Neagu nu joacă în returul de la Odense. Cum arată lotul

Interul stânga tocmai a revenit în naţionala României dup 10 luni de pauză în meciul tur cu Danemarca, însă nu a făcut deplasarea la Odense, fapt care a stârnit controverse în naţionala noastră.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, România şi-a diminuat şansele unui rezultat bun împotriva Danemarcei, mare favorită pentru a obţine primul loc în grupa de calificare la Campionatul European din 2022.

Cum arată lotul lui Adi Vasile pentru confruntarea cu Danemarca de la Odense: 

Portari: Dumanska, Ciucă, Hosu
Extreme stânga: Dincă, Dindiligan
Inter stânga. Harabagiu, Bazaliu, Polocoșer, Tîrcă
Centri: Zamfirescu, Dache
Interi dreapta: –
Extreme dreapta: Badea, Moroianu
Pivoți: Pintea, Ostase, Subțirică

ADVERTISEMENT

“Tricolorele”, meci decisiv cu Austria!

România se îndreaptă spre un meci decisiv pentru calificarea la Campionatul European 2022, împotriva Austriei. În tur, scorul a fost 33-33, Bianca Bazaliu reuşind golul egalizator în ultima secundă a meciului.

După primele trei meciuri, “tricolorele” au trei puncte graţie victoriei cu Insulele Feroe şi egalului din Austria. Danemarca are maximum de puncte şi este deja calificată la turneul final, cu mari şanse la primul loc.

ADVERTISEMENT

Încă nu este clar motivul pentru care Cristina Neagu lipseşte de la meciul cu Danemarca de la Odense. Interul stânga nu are probleme fizice, iar lipsa interului stânga din lot a stârnit mari tensiuni în naţionala noastră.

  • 3 goluri a marcat Neagu în meciul tur cu Danemarca
  • 33 de ani are Cristin Neagu