Fotbal intern

I-a cucerit pe jucători! “Contra e ce ne trebuie! Am fost o familie!”

Deşi a trecut doar un meci din mandatul său, Cosmin Contra i-a cucerit deja pe jucătorii naţionalei. Din declaraţiie unuia din liderii vestiarului, stelistul Mihai Pintilii, se vede şi cât de...
08.10.2017 | 13:14
Ia cucerit pe jucatori Contra e ce ne trebuie Am fost o familie

Deşi a trecut doar un meci din mandatul său, Cosmin Contra i-a cucerit deja pe jucătorii naţionalei. Din declaraţiie unuia din liderii vestiarului, stelistul Mihai Pintilii, se vede şi cât de nemulţumiţi erau tricolorii de Christoph Daum. Mijlocaşul afirmă că la echipa naţională ar trebui să fie doar antrenor român, pentru că neamţul nu avea cum să-i motiveze.

“Îmi place mult de tot de Contra, e exact ce ne trebuie! Face o atmosferă senzaţională, e plin de energie, e prezent peste tot, ştie să vorbească, fie cu grupul, fie individual. Eu cred că aşa trebuia să fie mereu, la echipa naţională să fie un antrenor român! Da, comunicarea contează. Se implică, e mereu printre noi. Simte altfel, trăieşte altfel, cunoaşte mentalitatea jucătorului român, ştie când să forţeze. Nu critic, dar domnul Daum nu avea cum să facă asta, era altfel, mai retras”, a declarat Pintilii pentru gsp.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Danemarca – România, pregătit la grătar!

Pintilii nu va evolua în Danemarca, fiind accidentat. El a dezvăluit şi cum a reuşit să facă selecţionerul altă atmosferă la echipa naţională. Contra le-a permis jucătorilor să-şi aducă soţiile în cantonament, pentru un grătar şi o bere. Pintilii laudă tocmai aceste metode, care crează unitate în interiorul lotului, spre deosebire de ce se întâmpla în perioada Daum.

“Nu era ceva programat, Cosmin le-a propus băieţilor, la antrenament, să facem un grătar, cu familiile. Am rămas toţi, şi eu, Benzar, Chipciu, Grozav, deşi noi ştiam că nu mergem în Danemarca. Dar am stat, ca o familie. Am băut o bere cu băieţii, am vorbit, le-am urat baftă! Altă treabă, altă atmosferă. Domnul Daum n-ar fi făcut asta. Ne-ar fi dat drumul acasă, ne-am fi răspândit care încotro, dar nu e acelaşi lucru”, au fost vorbele lui Pintilii.