Ganea, două “galbene” în 4 minute! De trei ani nu am mai jucat în “10”

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
08/10/2017, 20:47
Ganea, două “galbene” în 4 minute! De trei ani nu am mai jucat în “10”

Danemarca – România se joacă în ultima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018. Tricolorii nu mai au nicio şansă să se califice la turneul final din Rusia, însă rezultatul din meciul de la Copenhaga poate conta pentru campania Campionatului European din 2020. Selecţionata lui Cosmin Contra a primit primul gol în meciul cu danzii dintr-un penalty. VEZI AICI TOATE FAZELE MECIULUI Danemarca – România.

Cristi Ganea, jucătorul lui Viitorul, este fotbalistul care a fost vinovat pentru faultul care a dus la penalty-ul obţinut de danezi. Fundaşul stânga de 25 de ani l-a ţinut pe Nicklas Bendtner în careu, iar arbitrul partidei i-a arătat cartonaşul galben. Faza s-a petrecut în minutul 59 al meciului de la Copenhaga. Atacantul danezilor a executat cu succes penalty-ul, chiar dacă Ciprian Tătăruşanu a fost aproape să reţină balonul. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cum a primit Ganea al doilea galben în meciul Danemarca – România

Patru minute mai târziu, Cristi Ganea l-a faultat pe Yussuf Poulsen şi a primit al doilea cartonaş galben, astfel că tricolorii au rămas în zece oameni. Echipa naţională a României nu a mai jucat în inferioritate numerică din 7 septembrie 2014, de la meciul Grecia-România 0-1 din preliminariile Campionatului European din 2016. Ciprian Marica a fost eliminat, tot pentru cumul de cartonaşe, în meciul de la Atena. Atacantul român primise cele două “galbene” într-un interval de opt minute.

În actuala campanie de calificări, tricolorii au beneficiat de două eliminări ale adversarilor în meciurile contra Armeniei. De altfel, în ambele meciuri, echipa naţională a României a reuşit să marcheze după ce armenii au rămas în inferioritate numerică.

Închide ×