Fotbal intern

VIDEO. “Vreau fotbalul vertical, pe care nu l-am văzut în ultimul timp”

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului Danemarca - România, din ultima rundă a preliminariilor Campionatului Mondial...
08.10.2017 | 00:01
VIDEO Vreau fotbalul vertical pe care nu lam vazut in ultimul timp

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului Danemarca – România, din ultima rundă a preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia, care va avea loc în Copenhaga, duminică, 8 octombrie, ora 19:00.

“Guriţă” a dezvăluit ce aşteptări are de la jucătorii convocaţi pentru meciul cu Danemarca şi ce mesaj le-a transmis “tricolorilor”. Cosmin Contra susţine că naţionala României poate forma o echipă care să se bază de la egal la egal cu oricine.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mesajul lui Cosmin Contra înainte de Danemarca – România

“Trebuie să arătăm aceeaşi determinare cum am arătat şi la meciul cu Kazahstan. Le-am insuflat asta jucătorilor. Nu ştiu în ce fel putem ajuta Muntenegru, nu ne gândim la asta. Oricum ea trebuie să bată Polonia în meciul ei. Noi trebuie să demonstrăm că ne putem bate cu Danemarca în momentul de faţă. Ne-ar ajuta pe viitor, băieţii ar crede mai mult în ei. Trebuie să ne pregătim de startul Cupei Naţiunilor de anul viitor.

Le-am zis băieţilor că formează o echipă bună, un grup bun, pot avea rezultate mari. Putem avea o echipă care să se bată de la egal la egal cu oricine. Dar ei trebuie să creadă asta, să încercăm să jucăm fotbal rapid, vertical, un fotbal pe care nu l-am văzut în ultimul timp la echipa naţională. Să dea la fiecare meci tot ce au mai bun”, a spus Cosmin Contra la conferinţa de presă susţinută înainte de Danemarca – România.

Danemarca – România, duminică, 8 octombrie, de la ora 19:00, în ultima rundă din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.