Pariuri sportive

Danemarca – Serbia, „finala” pentru optimi din Grupa C. Profită acum de pariul zilei la EURO 2024

Danemarca - Serbia este ultimul meci pentru cele două formații în cadrul grupelor la EURO 2024. Pariul zilei la Favbet pune în joc o cotă de-a dreptul ofertantă.
25.06.2024 | 15:47
Danemarca  Serbia finala pentru optimi din Grupa C Profita acum de pariul zilei la EURO 2024
Danemarca - Serbia, lupta pentru calificarea în următoarea fază de la EURO 2024. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Danemarca – Serbia este cel de-al treilea meci pentru ambele formații la EURO 2024. Duelul va avea loc marți, 25 iunie, de la ora 22:00, în cadrul etapei a treia a Campionatului European, pe Allianz Arena în Munchen. FAVBET îți dă șansa să faci profit cu pariuri speciale extrem de tentante.

Danemarca – Serbia, cine se va califica în ultima rundă? Profită acum de pariul zilei la EURO 2024

Danemarca – Serbia este un meci important pentru ambele formații de la EURO 2024. Acest meci va stabili cine va merge mai departe și cine va pleca acasă. Așadar, înainte de a paria, facem o analiză a celor două naționale pentru a vedea care este situația fiecăreia.

ADVERTISEMENT

Vom începe cu Danemarca, care face un Campionat European sub așteptări în acest moment. Într-o grupă favorabilă, cu adversari accesibili, danezii reușesc să acumuleze doar două puncte după primele două etape.

După un egal surprinzător în prima rundă cu outsidera Slovenia (1-1), a urmat același rezultat cu favorita Anglia. În prezent pe locul 2 în grupa C, Danemarca va încerca să își consolideze șansele în ultimul meci cu Serbia pentru a se califica în faza următoarea de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, sârbii au reușit doar un egal cu Slovenia 1-1. Acest lucru după un meci bun făcut cu Anglia, dar pierdut cu 0-1. În acest moment, Serbia se află pe ultimul loc cu un punct, însă Slovenia și Danemarca au doar 2 puncte.

Având în vedere golaverajul, aceștia vor încerca din răsputeri să obțină o victorie contra danezilor pentru a putea reuși o calificare categorică în optimi. Însă, cu un egal, ambele vor avea șansa de a merge mai departe, acest lucru în cazul în care Slovenia va pierde cu o diferență de minim două goluri cu Anglia, lucru favorabil pentru sârbi în acest caz.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, având în vedere prestațiile de până acum, dar și valoarea apropiată a loturilor, noi tindem să credem că această partidă se va termina la egalitate. Concret, pariul zilei la FAVBET vă stă la dispoziție cu o cotă de 3.34, dacă alegeți să mizați pe varianta „X solist”.

Slovenia, formația care poate da peste cap toate calculele Serbiei

În această grupă, Slovenia a arătat mult entuziasm și ambiție. Ambele partide de la acest EURO 2024 s-au terminat la egalitate, scor 1-1, cu Danemarca și Serbia. După primele două runde, slovenii pot profita de o echipă a Angliei ceva mai obosită.

ADVERTISEMENT

Iar aceștia ar putea să dea peste cap toate calculele sârbilor cu un rezultat de egalitate. Așadar, dacă ambele partide din ultima etapă a grupei C se vor termina cu câte un egal, Serbia va pleca acasă.

Profită din plin de pariul zilei la FAVBET cu pronosticul „X solist”. Ambele formații își doresc să dea maximul în ultima rundă pentru reuși o calificare sigură în faza optimilor de la Campionatul European din Germania.

  • 3,34 este cota oferită de FAVBET pentru pronosticul „X solist” în partida Danemarca – Serbia de la EURO 2024.
ADVERTISEMENT