Sport

Edi Iordănescu recunoaște că FCSB a suferit cu FC Argeș: “Ne-am sufocat”. Reacție fermă la declarațiile lui Gigi Becali

Edi Iordănescu s-a plâns de problemele de lot care s-au reflectat în jocul echipei cu FC Argeș și a reacționat prompt cu privire la declarațiile lui Gigi Becali.
31.10.2021 | 23:28
Edi Iordanescu recunoaste ca FCSB a suferit cu FC Arges Neam sufocat Reactie ferma la declaratiile lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să întoarcă rezultatul în meciul de la Buzău cu FC Argeș în doar trei minute și continuă cursa de urmărire a Universității Craiova și CFR Cluj.

Jucătorii lui Edi Iordănescu au acuzat lipsa de pregătire după focarul de COVID-19, deși cei veniți de pe bancă au reușit să marcheze cele două goluri.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănesu s-a temut de meciul cu FC Argeș: „Mă așteptam să intrăm greu în meci”

„Echipa a câștigat jocul pentru că am arătat caracter și am muncit până la final. Doi antrenori foarte buni și o echipă care traversa o perioadă excelentă.

Mi-a fost teamă și mă așteptam să intrăm greu în meci. Ne-am sufocat și nu am așezat jocul, nu am acoperit terenul într-o manieră constructivă. În prima repriză ne-am creat foarte puține ocazii deși puteam să marcăm.

ADVERTISEMENT

Mă supără că am primit gol la o fază fixă, dar a fost cu totul altceva. Banca a intrat și a făcut diferența. Jucătorii care vin de pe margine trebuie să intre cu mintea limpede și să aducă un plus. Poți să schimbi cinci jucători, asta înseamnă jumătate de echipă”.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali: „Al șaptelea joc la rând cu victorie”

„Am vrut să îi bag de la pauza dar mi-a fost teamă. A fost dorință foarte multă și poftă pentru fotbal. Am trecut și trecem prin momente foarte grele.

ADVERTISEMENT

Rămân punctele și al șaptelea joc la rând cu victorie. Nu vreau să pun presiune pe Coman. Îl urmăresc, lucrează în plus, îl așteptăm și sperăm să recuperăm toți jucătorii. E nevoie de timp.

Avem un meci foarte greu. Jucăm în deplasare și acasă. E de lăudat echipa care a arătat caracter în condițiile astea. Nu vreau să mai fiu scos în față și să comentez ceea ce spune patronul și ce apare despre noi în presă”.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu vrea să îl mulțumească pe Gigi Becali: „Știe tot ce se întâmplă de la mine și de la Meme”

„Comunicăm și știe tot timpul ce se întâmplă de la mine și de Meme. E dorința mea numărul unu să îl mulțumim pe el și pe suporteri.

Doar dacă se dorește asta. Cum îi știu eu pe Hagi și pe Popescu caută fotbalul și performanța pe teren. Adversarul a fost mai proaspăt și au fost primii la minge, ceea ce normal nu s-ar fi întâmplat.

Trebuie să găsim mijloacele necesare să câștigăm. Crețu assist, Valentin Gheorghe, Octavian Popescu au marcat, deci banca a intrat bine”, a declarat Edi Iordănescu la finalul partidei la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT