Sport

Danezii anunță sold out la Silkeborg – FCSB în Conference League. Nordicii le-au pus gând rău roș-albaștrilor: ”Ne gândim la 3 puncte joi”

FCSB va întâlni, joi, în deplasare, pe Silkeborg, în Conference League. Atmosfera va fi una fierbinte. Nordicii au vândut toate biletele.
04.10.2022 | 11:19
Danezii anunta sold out la Silkeborg  FCSB in Conference League Nordicii leau pus gand rau rosalbastrilor Ne gandim la 3 puncte joi
Organizatorii partidei Silkeborg - FCSB din Conference league, anunță că toate cele 10.000 de locuri ale arenei daneze vor fi ocupate. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Silkeborg – FCSB este duelul codașelor din grupa B a Conference League. Fără punct câștigat în primele două meciuri, nordicii vor să spargă gheața cu FCSB.

Nordicii umplu stadionul la meciul cu FCSB

Meciul dintre Silkeborg și FCSB, din etapa a treia din Conference League, este programat joi, 6 octombrie, de la ora 19:45. Stările de spirit ale celor două echipe sunt opuse.

ADVERTISEMENT

Danezii vor să obțină primul succes în grupa B a competiției continentale intercluburi, FCSB merge în nordul Europei fără șapte oameni de bază, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Organizatorii partidei au anunțat că meciul se va juca cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate cu câteva zile înaintea întâlnirii. Oficialii clubului danez au îndemnat suporterii la mobilizare generală.

ADVERTISEMENT

”Toți cei care au bilete sunt încurajați să-l vândă/transmită dacă nu pot veni la stadion, trebuie să avem toate locurile ocupate. Arena trebuie să tremure!”, au transmis reprezentanții lui Silkeborg.

10.000 de locuri are arena din Silkeborg

Jucătorii lui Silkeborg sunt optimiști înaintea meciului cu FCSB

Silkeborg ia în serios meciurile din Conference League. Ultimul loc în grupa B nu este unul onorant pentru trupa pregătită de Kent Nielsen, iar nordicii vor să treacă peste FCSB în clasament.

ADVERTISEMENT

”FCSB este o echipă împotriva căreia credem că putem obține puncte. După zero puncte cu Anderlecht și cu West Ham, deși am jucat bine și meritam ceva, meciul cu românii este unul în care trebuie să luăm 3 puncte”, a spus apărătorul Lukas Engel, pentri site-ul clubului.

”FCSB nu este echipă rea, a jucat și ea bine cu West Ham și Anderlecht, la fel ca și noi. Dar trebuie să începem să strângem victorii, ne gândim la 3 puncte joi”, a completat mijlocașul Anders Klynge.

ADVERTISEMENT

Dacă nordicii nu au renunțat la lupta pentru primele două locuri și la ideea de a trece de faza grupelor Conference League, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a anunțat că întrecerea continentală nu reprezintă o prioritate pentru echipa lui, principalul obiectiv fiind accederea în play-off-ul din SuperLiga.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 8,50 este cota pentru ”X și sub 1,5 goluri” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT