Danezii, în EXTAZ, după eliminarea Astrei: "Liga Campionilor e totul pentru noi!"

Mathias Jorgensen, jucătorul celor de la FC Copenhaga, a fost foarte fericit pentru accederea în play-off-ul Ligii Campionilor şi a comentat eliminarea campioanei României, Astra, după ce danezii au învins-o la scor de neprezentare:

“Cred că a fost o diferenţă de clasă. Noi evoluăm bine şi sper să creştem în joc în partidele europene. Mă bucur că l-am putut vedea pe Cornelius într-o formă fizică bună, cu două goluri frumoase. Champions League înseamnă totul! Noi pentru asta ne-am pregătit. Vom juca pentru a cîştiga campionatul danez şi să jucăm în grupele Champions League. Acum trebuie să vedem cum va fi cu tragerea la sorţi şi şi cu cine vom pica”, a spus Mathias Jorgensen.

La fel şi tehnicianul danezilor, Stale Solbakken:

”A fost spectacol în prima repriză. Aproape că îmi venea să intru pe teren să-i calmez pe băieţi, deoarece aveau foarte mult entuziasm. Am fost foarte impresionat. Pentru mine, ca antrenor şi director sportiv, este un sentiment incredibil. Aş fi avut nişte discuţii grele cu mine dacă nu ne calificam. Nu sîntem siguri că vom merge în grupele Ligii. Şansele sînt 50-50, dar nu contează cu cine picăm, avem încredere că ne putem descurca. Nu am doar eu sentimentul, ci şi publicul şi jucătorii”, a declarat Stale Solbakken