Simona Halep

Danezii, nemulţumiţi că Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor! “Nu este un avantaj pentru Wozniacki”

19.10.2018 | 09:58
Danezii nemultumiti ca Simona Halep sa retras de la Turneul Campioanelor Nu este un avantaj pentru Wozniacki

Danezii sunt nemulţumiţi că Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Jurnaliştii de la TV2 au scris despre situaţia Carolinei Wozniacki, care va fi nevoită să joace în faza grupelor cu Naomi Osaka sau Petra Kvitova.

“Nu este deloc un avantaj că Simona Halep s-a retras. Acum se va duela în primul meci cu Naomi Osaka sau Petra Kvitova, care pe hârtie sunt cele mai periculoase jucătoare pentru ea”, au scris danezii de la TV2.

De ce sunt danezii nemulţumiţi că Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor

Jurnaliştii danezi sunt nemulţumiţi că Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, iar Caroline Wozniacki este cap de serie numărul 2 la ultimul mare turneu al anului în circuitul WTA. “Osaka a câştigat US Open şi a jucat bine apoi. Wozniacki a mai jucat cu Osaka în 2016, dar de atunci s-au întâmplat multe lucruri cu japoneza. Este o jucătoare greu de citit. În schimb, cu Petra Kvitova a avut mereu probleme. Să nu uităm că e jucătoarea cu cele mai multe victorii din acest an”, au mai scris danezii.

Simona Halep s-a retras joi de la Turneul Campioanelor, locul ei fiind luat de Kiki Bertens. “Decizia a fost una grea. Este mereu dificil să mă retrag de la un turneu mare. A fost o decizie grea, dar este mai bine pentru sănătatea mea. Darren a fost 100% ok cu retragerea pentru că este îngrijorat de problemele pe care le aveam cu spatele. Nu m-am antrenat deloc în ultimele patru săptămâni. Nu sunt pregătită să joc la acest nivel. Spatele meu nu este ok. Am nevoie de 3-4 săptămâni pentru a face exercițiile necesare și a lua pauza de care am nevoie, apoi ar trebui să fie bine. Așa că am suficient timp să mă pregătescu pentru sezonul următor”, a declarat Simona Halep după ce s-a retras de la Turneul Campioanelor.

Danezii, nemulţumiţi că Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor de la Singapore
Danezii, nemulţumiţi că Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor de la Singapore