Danezii nu se tem de Astra! Cine este cel mai periculos jucător al campioanei

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
26/07/2016, 15:10
Danezii nu se tem de Astra! Cine este cel mai periculos jucător al campioanei

Astra Giurgiu va întîlni FC Copenhaga în turul al treilea al Ligii Campionilor, iar prima întîlnire va avea loc la Giurgiu, de la ora 20:30.

Danezii de la Copenhaga au ajuns în România pentru a pregăti meciul cu Astra şi susţin că nu se tem de echipa lui Marius Şumudică.

Stale Solbakken, antrenorul FC Copenhaga, a comentat şi în legătură cu suspendarea lui Marius Şumudic. Întrebat ce ştie de Astra Giurgiu, Stolbakken a răspuns: “Totul! Nu, nu ne temem, dar respectăm echipa adversă. Avem aceeaşi speranţă ca şi cei de la Astra, sperăm să mergem mai departe, cu un rezultat bun în primul meci. Am jucat împotriva Astrei într-un meci amical şi au înscris un super gol. Teixeira este unul dintre cei mai buni jucători ai Astrei.

Nu ştiam de antrenorul Astrei că este suspendat în Europa, credeam că doar în campionat. Sînt două echipe care se aseamănă aşa că va fi un joc strîns, nu se va decide nimic acum. Echipa calificată se va stabili săptămîna viitoare, la Copenhaga”, a spus Stale Solbakken, antrenorul echipei FC Copenhaga.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×