Dani Alves a rememorat un episod de la Barcelona: “E o glumă cumva? E imposibil așa ceva!”

Tibi Demeter   
în Fotbal international
07/09/2018, 23:22
Dani Alves a rememorat un episod de la Barcelona: “E o glumă cumva? E imposibil așa ceva!” GALERIE FOTO
Dani Alves a rememorat un episod de la Barcelona

Dani Alves, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din perioada de aur a Barcelonei, a povestit un episod  incredibil din perioada în care evolua alături de Leo Messi pe Camp Nou. Brazilianul a cucerit un număr impresionant de trofee la formaţia catalană, dar a plecat liber de contract după ce şefii echipei au decis să nu îi prelungească înţelegerea.

Fundaşul brazilian a povestit într-un interviu pentru The Players Tribune cum l-a impresionat colegul său de la Barcleona la una dintre sesiunile de antrenament de la Barcelona: “În timpul unui antrenament, Messi făcea cu mingea lucruri care sfidau logica. Oricum, asta făcea el de fiecare dată, dar în acea zi lucrurile arătau un pic diferit. Messi dribla pe toată lumea și înscria ca un adevărat asasin. La un moment dat m-am uitat la ghetele lui și m-am gândit: <>. Șireturile lui erau desfăcute. Complet desfăcute! Băiatul acesta juca împotriva celor mai buni fundași din lume și parcă pur și simplu plutea peste ei. Pentru el părea o plimbare de duminică în parc” a zis Dani Alves într-un articol publicat pe The Players Tribune.

Dani Alves a fost extrem de afectat după plecarea de la Barcelona

Sud-americanul a plecat extrem de dezamăgit de la Barcelona şi a demonstrat ulterior că şefii catalanilor au comis o mare greşeală când l-au cedat liber de contract.

Îmi place să fiu iubit, iar dacă ei nu m-au vrut, am plecat. Să plec gratis de la Barcelona a fost o mare lecție pentru mine. În ultimele mele trei sezoane, am auzit mereu că Alves va pleca, dar managerii nu mi-au spus niciodată asta. Au fost fățarnici și nerecunoscători. Nu m-au respectat.Mi s-a oferit prelungirea abia atunci când a venit acea interdicție la transferuri din partea FIFA”, a declarat Dani Alves pentru ABC, sursă citată de Marca, după ce şi-a încheiat socotelile cu Barcelona.

Sud-americanul a ajuns la Barcelona în 2008, atunci când catalanii le-au plătit celor de la Sevilla 35 de milioane de euro. Trei Ligii ale Campionilor (2009, 2011, 2015), șase titluri de campion (2009, 2010, 2011, 2013, 2015, 2016) și patru Cupe ale Spaniei (2009, 2012, 2015, 2016) a câștigat, printre altele, Alves, în tricoul blau-grana.

Închide ×