Cele mai citite

Făcut praf pentru reacţia de după moartea lui Astori. “Eşti un vierme!”

Dani Alves a fost indiferent faţă de moartea lui Astori, iar brazilianul nu a fost iertat de italieni.
06.03.2018 | 09:41

Davide Astori a murit înaintea meciului pe care Fiorentina trebuia să-l joace cu Udinese, în timp ce dormea, dar vestea dispariţiei căpitanului echipei din Seria A nu l-a impresionat pe brazilianul Dani Alves. 

Dacă majoritatea fotbaliştilor şi antrenorilor din toată lumea au transmis mesaje de susţinere pentru familia lui Davide Astori, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Dani Alves.  Brazilianul lui PSG  a fost întrebat duminică, dacă a fost afectat în vreun fel de dispariţia lui Astori. “Nu am fost atât de afectaţi, pentru că nu l-am cunoscut foarte mult. Toţi murim, mai devreme sau mai târziu”.

Internauţii s-au întors împotriva lui Dani Alves

Reacţia lui Dani Alves a fost taxată de italieni. Aceştia au comentat pe Instagram despre declaraţia brazilianului, iar cuvintele adresate acestuia au fost dure. “Eşti un om de nimic. Un vierme. Discursul tău nu ne loveşte deloc. Ruşine”, “Deschizi acea gură doar ca să ataci. Om de rahat. Nu îl ai pe Dumnezeu”. “Acest struţ este mai interesat de Neymar, iubitul lui”, “Sper să mori şi tu curând” VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri