Dani Alves poate pierde Cupa Mondială! S-a accidentat în finala Cupei Franței

Traian Terzian   
în Fotbal international
09/05/2018, 11:25
Dani Alves poate pierde Cupa Mondială! S-a accidentat în finala Cupei Franței
Dani Alves poate pierde Cupa Mondială după ce s-a accidentat în finala Cupei Franței

Fundașul dreapta Dani Alves poate pierde turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, după ce s-a accidentat în finala Cupei Franței. Internaționalul brazilian s-a accidentat la genunchi în partida de marţi seară şi a fost înlocuit de Thomas Meunier, în minutul 86.

Potrivit cotidianului Mundo Deportivo, primul diagnostic pus în cazul fotbalistului în vârstă de 35 de ani este unul care îngrijorează staful naţionalei ”carioca”. Prima impresie este una pesimistă, a declarat Rodrigo Lasmar, medicul reprezentativei braziliene, care a discutat cu omologii săi de la PSG.

Dani Alves a câștigat Cupa Franței cu PSG, dar poate pierde Cupa Mondială

Fundașul brazilian va fi supus mai multor investigaţii medicale, pentru stabilirea exactă a afecţiunii suferite și pentru a se vedea dacă Dani Alves este în pericol să piardă Cupa Mondială.

Formaţia Paris Saint-Germain a câştigat Cupa Franţei pentru a patra oară consecutiv şi pentru a 12-a oară în istoria sa, după ce a învins, marţi, pe Stade de France, cu 2-0, echipa din liga a treia, Les Herbiers.

Cupa Mondială din Rusia se va disputa între 14 iunie şi 15 iulie. Brazilia se află în grupa E, alături de reprezentativele din Elveția, Costa Rica, Serbia.

Închide ×