Fotbal international

Prezentare grandioasă la Sao Paolo pentru jucătorul cu cele mai multe trofee din lume. Ce alte vedete au fost alături de Dani Alves

Autor: Sorin Dumitrescu | 07.08.2019 | 16:34
Dani Alves prezentare Sao Paolo

Dani Alves, jucătorul cu cele mai multe trofee din istoria fotbalului, 40, după succesul cu naționala Braziliei la Copa America 2019, a avut parte de o prezentare grandioasă la noua și probabil ultima sa echipă dintr-o carieră absolut fantastică, Sao Paolo. A fost un spectacol absolut senzațional pe stadionul Morumbi, la care au fost prezenți nu mai puțin de 45.000 de oameni.

Dani Alves, prezentare de Hollywood la Sao Paolo, cu 45.000 de oameni în tribune

Dani Alves a pășit pe gazon într-un spectacol de lumini și umbre demn de Hollywood și a rămas pur și simplu cu răsuflarea tăiată văzând ce emulație fără precedent a provocat apariția sa celor 45.000 de suporteri care au ținut să fie prezenți cu cel care revine în fotbalul de acasă după 17 ani de când a plecat în Europa, la Sevilla, de la mai puțin cunoscuta echipă Bahia.

Sevilla, Barcelona, Juventus și PSG sunt bornele acestei cariere cu adevărat impresionante pentru brazilianul ajuns acum la 36 de ani, dar care se află într-o extraordinară condiție fizică. La toate aceste cluburi a adunat multe trofee, pe plan intern și internațional. Ținând cont că acest contract cu Sao Paolo se întinde pe trei ani, până în 2022, aici va pune ghetele în cui jucătorul care a dat mare randament ca fundaș dreapta, dar care acum a primit pentru prima dată în carieră tricoul cu numărul 10.

Dani Alves prezentare Sao Paolo

Ricardo Kaka și Luis Fabiano i-au dat tricourile cu numărul 10

Tricou care l-a primit în timpul ceremoniei de la un nume de legendă a clubului, Ricardo Kaka, în timp ce Luis Fabiano, pe care l-a avut coleg la Sevilla, i-a adus al doilea tricou al lui Sao Paolo, cel de deplasare, în roșu și negru. Dani Alves a ținut un discurs de addevărat campion pentru mulțimea prezentă pe stadionul Morumbi.

 “Eu vin cu experienţa mea, cu munca, cu performanţele mele pentru ca Sao Paulo să poată aspira la lucruri bune, la titluri. De aceea am luat decizia de a reveni, de a răspunde acestei provocări. Ştiu că este un club care are nevoie de trofee şi că nu poate supravieţui mult timp fără titluri”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!