Dani Alves, revenire cu gol la întoarcerea în Brazilia. A debutat pentru Sao Paulo VIDEO

Valeriu Tache    Andrei Șchiopu   
în Fotbal international
19/08/2019, 10:59
Dani Alves, revenire cu gol la întoarcerea în Brazilia. A debutat pentru Sao Paulo VIDEO
Dani alves în tricoul lui Sao Paulo

Dani Alves a înscris chiar la întoarcerea în Brazilia la Sao Paulo. Fotbalistul în vârstă de 36 de ani a revenit în țara natală după despărțirea de PSG. Chiar dacă a sperat să continue în Europa, echipele de top nu l-au mai dorit din cauza vârstei așa că a ajuns la Sao Paolo.

Golul lui Dani Alves la revenirea în Brazilia

Dani Alves a înscris la primul său meci de la revenirea în Brazilia. Golul său a cântărit enorm în soarta partidei și a adus toate cele 3 puncte. Sao Paulo a câștigat cu scorul de 1-0 partida cu Ceara în etapa 15 din campionatul Braziliei. Dani Alves a înscris în minutul 40 al confruntării și a fost folosit pe postul de extremă drapta deși el este fundaș lateral.

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani este unul dintre cei mai iubiți jucători din lotul lui Sao Paulo. Fanii echipei au creat o adevărată petrecere la sosirea lui Dani Alves pe aeroport.

  • 36 de ani are Dani Alves

Pep Guardiola l-a refuzat frumos

În vară, Dani Alves a vrut să ajungă la Manchester City, echipă pregătită de fostul său antrenor de la FC Barcelona. Pep Guardiola a declarat în acel moment: „Nu sunt șanse prea mari să vină Dani Alves la Manchester City. El este un fotbalist excepțional, dar în acest moment echipa arată foarte bine și nu știu cu ce m-ar ajuta transferul său”.

Dani Alves a câștigat Copa America în vară cu naționala Braziliei. În finală „Selecao” s-a impus cu scorul de 3-1 împotriva naționalei din Peru, după golurile lui Everton, Gabriel Jesus și Richarlison.

  • 2.500.000 de euro este cota de piață a lui Dani Alves, conform Transfermarkt
Închide ×