Fotbal international

Dani Alves, taximetrist? :) Meseriile dintre care se pregăteşte să aleagă cel mai titrat fotbalist din lume. GALERIE FOTO

29.07.2019 | 15:03
Dani Alves taximetrist  Meseriile dintre care se pregateste sa aleaga cel mai titrat fotbalist din lume GALERIE FOTO

Rămas liber de contract după aventura la PSG, Dani Alves a postat pe rețelele de socializare niște imagini care au stârnit hohote de râs. Brazilianul se află în ipostaza de a-și căuta un nou loc de muncă și a glumit punând poze cu el ca taximetrist, paznic sau chiar salvamar. Până acum a primit doar o ofertă de la campioana din San Marino, Tre Fiori 🙂

Pozele postate de Dani Alves după ce a rămas liber de contract. Se visează taximetrist 🙂

După ce a rămas liber de contract, Dani Alves a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini prelucrate în Photoshop în care brazilianul este surprins în diferite ipostaze precum cea de taximetrist, paznic, salvamar sau grădinar. A acompaniat fotografiile cu mesajul „ Haideți să plantăm lucruri bune, să vindem lucruri bune, să mâncăm lucruri bune și să înotăm în marea lucrurilor bune făcute prin faptele noastre. Restul sunt povești!”

De când a râmas fără echipă, în dreptul numelui său au apărut mai multe oferte din partea unor cluburi importante, cea mai importantă echipă care și-l dorește pe brazilian este Manchester City, unde Pep Guardiola l-ar vrea pe fostul său fundaș de la Barcelona.

Dani alves taximetrist
Dani Alves, taximetrist? Ce a postat brazilianul după ce a rămas liber de contract
Dani Alves in ipostaze amuzante pe internet
Dani Alves a postat poze cu el în mai multe ipostaze: cea de tâmplar….
Dani Alves paznic
….de paznic de noapte…..
Dani Alves gradinar
…lucrător la sere….
Dani Alves la aprozar
…şi de masterchef!

Are 40 de trofee în carieră

Brazilianul de 36 de ani are un palmares impresionant, el câștigând 40 de trofee în toată cariera, fiind cel mai galonat fotbalist din lume! Ultimul trofeu a fost obținut în această vară cu naționala Braziliei:  din postura de căpitan al “Selecao”, Dani Alves a câștigat Copa America, după o victorie cu 3-1 în finala cu Peru. Totodată, acesta a câștigat și campionatul în Franța cu PSG, ultima echipă la care a activat. Alves afirmă că nu are de gând să se retragă din fotbal, dorindu-și o nouă aventură.

Dani Alves a primit o ofertă din partea campioanei din San Marino, Tre Fiori, care a încercat să-l “ademenească” printr-un mesaj plin de amuzament: „Hei, Dani! Ți-am văzut CV-ul, nu-i rău deloc! Noi suntem Tre Fiori, cea mai titrată echipă din San Marino. Nu vrei să ni te alături pentru mai multe trofee? Am fi foarte fericiți să te primim. Fotbalul e bun și avem un șandviș, piadina, delicios. Te așteaptă! Te vor convinge argumentele astea? Probabil nu, dar merita să încercăm”, au scris aceștia pe Instagram.

Chiar dacă, cel mai probabil, nu îl vor convinge pe brazilian, Tre Fiori l-a adus la echipă pe Cristian Zaccardo în vârstă de 36 de ani, fost câștigător al Cupei Mondiale cu naționala Italiei la turneul final din Germania în 2006.

  • 2.500.000 de euro este cota de piață a lui Dani Alves, conform Transfermarkt