Dani Alves va fi indisponibil 6 luni! ”Nu există matematică în medicină”

Ionut Neamţu    Traian Terzian   
în CM 2018
12/05/2018, 10:55
Dani Alves va fi indisponibil 6 luni! ”Nu există matematică în medicină”
Dani Alves s-a accidentat în finala Cupei Franței și va rata Cupa Mondială urmând să revină pe teren în 6 luni

Fundașul echipei Paris Saint-Germain, Dani Alves va fi indisponibil 6 luni și va rata participarea la Cupa Mondială din Rusia. Medicul naționalei Braziliei, Rodrigo Lasmar, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că jucătorul urmează să fie operat, dar această decizie va fi luată de staful medical de la PSG.

”Dani Alves va lipsi aproximativ 6 luni. Nu există matematică în medicină, poate dura puțin mai mult, dar și mai puțin. Într-o astfel de accidentare, intervenția chirurgicală este necesară. Operația va fi probabil efectuată la Paris, de către medicii responsabili de la PSG. Detaliile intervenției chirurgicale vor fi stabilite de cei de la PSG”, a declarat Rodrigo Lasmar, conform ESPN.

Dani Alves va fi indisponibil 6 luni, dar a trecut peste dezamăgirea ratării Cupei Mondiale

”Dani Alves a fost foarte trist când a aflat că va fi indisponibil 6 luni și va rata Cupa Mondială. Dar el are un echilibru și o stare emoțională foarte puternică, a vrut să știe exact ce se întâmplă cu corpul său, a vrut să știe ce trebuie să facă pentru a reveni cât mai repede pe teren. Acestea fiind spuse, el a fost supărat, dar imediat a întors pagina și a vrut să știe cum să procedeze în etapele următoare. El a spus că vrea ca nimeni să nu fie trist din cauza sa și vrea să privească înainte, să ia măsurile necesare și să se recupereze cât mai repede posibil”, a mai afirmat medicul naționalei Braziliei.

Dani Alves ratează Cupa Mondială din cauza unei leziuni la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului drept. Pe lista posibililor înlocuitori în naționala Braziliei se află Rafinha (Bayern Munchen), Danilo (Manchester City) şi Fagner (Corinthians). Mai mult decât atât, absenţa lui Dani Alves îl va face pe Tite să-i ofere lui Neymar banderola de căpitan al formaţiei Selecao.

Fundașul brazilian, în vârstă de 35 de ani, s-a accidentat în minutul 85 al finalei Cupei Franței, în care Paris Saint-Germain a trecut cu 2-0 de Les Herbiers, din liga a treia.

Închide ×