Carousel hot news

Îngrijorare în tabăra Realului! Problemele lui Carvajal sunt mult mai grave

Dani Carvajal nu a evoluat în meciul Real Madrid - Espanyol din cauza unor probleme medicale la inimă, însă totul pare că este mult grav decât se aşteptau oficialii echipei spaniole. ...
Autor: Tibi Demeter | 03.10.2017 | 14:11
Îngrijorare în tabăra Realului! Problemele lui Carvajal sunt mult mai grave

Dani Carvajal nu a evoluat în meciul Real Madrid – Espanyol din cauza unor probleme medicale la inimă, însă totul pare că este mult grav decât se aşteptau oficialii echipei spaniole.  Fundaşul dreapta a fost adus de Real Madrid de la Bayer Leverkusen în 2013, după ce a fost împrumutat timp de un sezon, şi a devenit rapid unul dintre fotbaliştii de bază din echipa lui Zinedine Zidane.  Ascensiunea fulminantă a lui Dani din ultimele sezonare ar putea să se încheie în următoarele luni.

Ziariştii de la Marca au anunţat marţi dimineaţă că internaţionalul spaniol urmează să absenteze de pe teren mai multe săptămâni, deoarece oficialii lui Real Madrid doresc să facă toate investigaţiile necesare pentru a preveni o dramă pe teren. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Carvajal, omul de fier al celor de la Real Madrid

Fundaşul a fost singurul om din lotul lui Zidane care a evoluat în toate cele 900 de minute din acest sezon până la partida cu Espanyol, înaintea căreia i-au fost descoperite problemele la inimă. Dani Carvajal şi-a prelungit la finalul lunii precedente contracul cu echipa de pe Santiago Bernabeu până în 2020.

Real Madrid a luat în calcul o readucere în capitala Spaniei a lui Danilo, fundaşul dreapta care a evoluat în ultimul sezon în tricoul echipei Los Blancos şi care acum se află la Manchester City. Brazilianul a fost rezerva lui Carvajal sezonul trecut, însă acest moment madrilenii nu au un al doilea jucător de valoare apropiată a lui Dani pe această poziţie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!