Fotbal intern

Dani Coman a descris clipele de coșmar după infectarea cu Covid: ”Nu credeam că-mi mai revin!”

12.11.2020 | 21:15
Dani Coman a descris clipele de cosmar dupa infectarea cu Covid Nu credeam cami mai revin
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Astra Giurgiu, Dani Coman, a descris clipele de coșmar prin care a trecut după infectarea cu Covid-19 și a spus că a suferit din greu până a trecut de perioada critică.

Oficialul grupării de la Dunăre s-a infectat odată cu mai mulți jucători, iar meciul din deplasare cu Dinamo, din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1, a fost amânat.

ADVERTISEMENT

Partida a fost programată pentru sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 21:00, iar FANATIK a aflat că giurgiuvenii au o mare problemă în poartă, unde vor folosi un portar care va debuta în prima ligă.

Infectarea cu Covid, o adevărată tragedie pentru Dani Coman

”În acest moment, mă simt bine, am trecut de perioada critică. Însă, au fost câteva zile foarte grele în care starea de sănătate a fost precară. Au fost momente când nu credeam că-mi mai revin”, a declarat Dani Coman despre momentele dramatice prin care a trecut după infectarea cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

”A fost o discuție de vreo lună și jumătate cu Edi. După cum știți, soția lui a născut luni, dacă nu mă înșel. Mi-a spus că vine după ce naște soția lui, după care nu știu exact ce s-a întâmplat pentru că am primit un mesaj de la el în care mi-a comunicat că nu mai vine.

Atât pot să zic despre asta. Ce rost are să mai vorbim? Am vorbit o lună și jumătate, nu are rost să mai vorbim și nici nu vom mai vorbi vreodată. Avem un nou antrenor în care avem mare încredere. Timpul va demonstra dacă o spun la nervi sau dacă vom mai lucra vreodată împreună. Sunt radical în privința asta”, a spus președintele Astrei la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Domnul Niculae m-a rugat să le transmit jucătorilor că săptămâna viitoare toate salariile vor fi la zi. În plus, a anunţat că le va oferi o primă pentru meciul cu Dinamo”, a menționat Dani Coman.

Într-un interviu în exclusivtate pentru FANATIK, directorul sportiv al Astrei, Bogdan Mara, a povestit calvarul prin care au trecut jucătorii giurgiuveni în ultimele zile, după ce 14 jucători au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu a anunțat în mod oficial miercuri că Eugen Neagoe este noul antrenor al echipei, confirmând informația oferită în exclusivitate pentru FANATIK. ”Geană” a antrenat ultima dată pe Hermannstadt, în 2019.

Edi Iordănescu a fost la un pas de a prelua echipa lui Ioan Niculae, însă FANATIK  a anunțat că a refuzat oferta patronului giurgiuvean, chiar dacă și-a trimis colaboratorii la Astra și a fost deseori la meciurile echipei din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT