Fotbal intern

Dani Coman a luat foc în vestiar după Astra – CFR Cluj 1-5! L-a calmat un oficial al ardelenilor. EXCLUSIV

Dani Coman a luat foc in vestiar dupa Astra  CFR Cluj 15 La calmat un oficial al ardelenilor EXCLUSIV

Președintele Dani Coman a luat foc după meciul Astra – CFR Cluj 1-5, din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Betano, și s-a dus la cabine pentru a-i critica pe jucători. Oficialul giurgiuvean a fost nemulțumit de prestația elevilor lui Costel Enache și a fost calmat cu greu de managerul sportiv al ardelenilor, Bogdan Mara, care pe holurile de la vestiare i-a arătat ceva pe telefonul mobil.

Dani Coman a luat foc în vestiar după Astra – CFR Cluj 1-5: Ne bătea orice echipă din fotbalul românesc”

Dani Coman s-a enervat foarte tare după întâlnirea Astra – CFR Cluj 1-5 și l-a vestiare i-a desființat pe jucători pentru modul cum s-au prezentat. După ce a avut o discuție aprinsă cu acești la cabine, oficialul giugiuvean s-a întreținut câteva minute pe holuri cu Bogdan Mara, managerul sportiv al liderului din Liga 1 Betano arătându-i ceva pe telefonul mobil.

Deși se părea că s-a mai calmat, președintele Astrei și-a contiunuat tirada la adresa jucătorilor în fața jurnaliștilor. ”La modul în care am jucat noi şi la cum ne-am prezentat cred că ne putea bate orice echipă din fotbalul românesc, nu din prima ligă. Sunt extrem de multe lucruri pe care nu vreau să le discut, dar vom face o analiză săptămâna asta pentru că avem un meci important pe data de 25, finala Cupei şi trebuie să tragem un mare semnal de alarmă”, a spus Dani Coman.

Dani Coman și Bogdan Mara discută la vestiare după meciul Astra – CFR Cluj 1-5

”Ne-au dat cu terenul în cap”

”Sunt convins că au contribuit şi problemele financiare, pentru că fiecare om are nevoie de bani, dar şi eu am fost fotbalist şi indiferent de echipa la care am jucat, niciodată nu am fost plătit la timp. Că mi-am luat banii mai târziu, mi i-am luat, dar niciodată la timp. Dar atunci când intram la antrenament, sau în joc nu mă mai interesa partea financiară. Era vorba de orgoliu, de mândria mea, de demnitate. Iar în seara asta… Să mă scuze jucătorii, că i-am apărat de fiecare dată, dar eu nu am văzut niciun fel de orgoliu la niciunul dintre ei”, a mai afirmat președintele giurgiuvenilor.

În încheiere, Dani Coman a anunțat că Azdren Llullaku va fi pedepsit dacă nu a respectat indicațiile antrenorului și nu el era cel desemnat să bată penalty: ”Presiune pe noi? Presiune pe CFR, care ne-a dat cu terenul în cap. Nu eşti fotbalist şi nu poţi face performanţă dacă joci la nivel mediocru şi eşti un perdant. Niciodată nu vei ajunge campion. Nu ştiu dacă Llullaku era desemnat de antrenor să bată penalty şi nu aş vrea să vorbesc în necunoştinţă de cauză. Trebuie să respectăm nişte reguli, iar cine nu respectă, trebuie să plătească. Llullaku va plăti dacă nu a respectat ce a zis antrenorul”.

Astra Giurgiu a fost învinsă de CFR Cluj cu scorul de 5-1, în ultimul meci al etapei a opta a play-off-ului Ligii 1 Betano. La unicul gol al gazdelor, vedeta Denis Alibec s-a supărat că nu a fost lăsat să bată penalty-ul și a vrut să iasă de pe teren. În cele din urmă el a fost oprit de coechipieri, dar nu s-a bucurat la reușita lui Azdren Llullaku.