Fotbal intern

Dani Coman acuză pe CFR Cluj în cazul ultimelor dezvăluiri legate de scandalul de dopaj. Exclusiv

26.01.2021 | 11:53
Dani Coman acuza pe CFR Cluj in cazul ultimelor dezvaluiri legate de scandalul de dopaj Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dani Coman crede că acuzele că Astra ar fi implicată în cazul de dopaj în care sunt anchetați Ioniță, Seto și Fatai nu vin deloc întâmplător.

Totul ar porni de la cei de la CFR Cluj, adversara de joi a Astrei în Liga 1, este convins președintele giurgiuvenilor. Coman este convins că ar fi vorba de un tertip al oficialilor campioanei.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Astra, partidă din etapa a 19-a din Liga 1, este programată joi, de la ora 20:00. Giurgiuvenii au luat un singur punct în primele trei partide din 2021, în vreme ce campioana are punctaj maxim în același interval.

Dani Coman, săgeți spre oficialii CFR Cluj: “Înainte se vorbea despre transferarea unui jucător, acum s-a trecut la alte scheme”

“În trecut se vorbea despre transferarea unui jucător înaintea unui meci direct. Dar văd că între timp s-a trecut la alte scheme, la acuze de dopaj.

ADVERTISEMENT

Eu îi sfătuiesc pe cei de la CFR Cluj să spună direct ce au de spus, nu să apeleze la astfel de articole. Vă asigur că despre asta este vorba! Sută la sută!”, a declarat Dani Coman pentru FANATIK.RO.

Gazeta Sporturilor a anunțat marți că Astra Giurgiu riscă excluderea din campionat după ce Alex Ioniță a recunoscut în fața comisiei ANAD că s-a dopat.

ADVERTISEMENT

Într-o declarație oferită pentru FANATIK.RO, Dani Coman a ținut să precizeze că Astra nu are nicio implicare în acest caz. Clubul nu ar fi avut niciun contact cu respectiva clinică înaintea acelui scandal.

În septembrie 2020, Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto au fost suspendați provizoriu de ANAD pentru că au încălcat regulamentele WADA.

ADVERTISEMENT

Substanțele folosite de cei trei nu sunt interzise, dar modul de administrare ar fi fost neregulamentar consideră ANAD. Mai exact, atunci când substanțele sunt administrate intravenos, cum a fost cazul la cei trei, nu trebuie depășită cantitatea de 100 de mililitri la un interval de 12 ore.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: