Sport

Oficial: Dani Coman s-a întors la FC Hermannstadt: „Sibiul are iar un conducător pe măsură!”. Video

Dani Coman este pe punctul de a reveni în funcția de președinte la FC Hermannstadt, după ce a părăsit clubul sibian în urmă cu 6 luni.
25.01.2023 | 12:11
Oficial Dani Coman sa intors la FC Hermannstadt Sibiul are iar un conducator pe masura Video
Dani Coman este pe punctul de a reveni în funcția de președinte la FC Hermannstadt, după ce a părăsit clubul sibian în urmă cu 6 luni
ADVERTISEMENT
25-01-2023
10:15

Dani Coman s-a întors la FC Hermannstadt

E oficial! Dani Coman a redevenit președintele lui FC Hermannstadt. Anunțul a fost făcut de clubul sibian pe pagina de Facebook.

„Bine ați (re)venit, domnule președinte!

Dani Coman, președintele executiv A.F.C.Hermannstadt, este #oficial unul dintre noi! Acest OM & PROFESIONIST nu mai are nevoie de nici o prezentare. Putem spune că a înfăptuit foarte mult bine pentru fotbalul sibian. Mai putem completa că astăzi suntem fericiți! Revenim pe FCH Tv cu primul interviu acordat de domnul președinte la reluarea mandatului.

Sibiul are fotbal și are iar un conducător pe măsură!”, este anunțul postat de FC Hermannstadt.

 

În finalul anului trecut, fostul portar dezvăluia la emisiunea FANATIK SUPERLIGAse află în negocieri pentru a merge la CFR Cluj.

Când se va produce revenirea lui Dani Coman la FC Hermannstadt

În cele din urmă, Dani Coman nu va mai ajunge în conducerea campioanei din SuperLiga și se pregătește să revină la FC Hermannstadt, revelația actualului sezon din campionatul intern.

ADVERTISEMENT

”Mâine dimineață (n.r. – miercuri, 25 ianuarie) am o ultimă discuție cu ei și sper ca la 11:30 să fiu la antrenament. Vedem mâine dimineață. Mai sunt de semnat actele, atât. La fotbal se pot întâmpla lucruri într-o oră, dar într-o noapte…”, a declarat Coman, pentru as.ro.

Imediat după începutul actualului sezon, în ciuda faptului că FC Hermannstadt avea rezultate peste așteptări, Dani Coman a decis să demisioneze din funcția de președinte din cauza problemelor financiare de la club.

ADVERTISEMENT

Coman, așteptat cu brațele deschise de sibieni

În urmă cu doar câteva zile, Claudiu Rotar, unul dintre finanțatorii clubului sibian, a dezvăluit că Dani Coman ar putea reveni la FC Hermannstadt, unul dintre factorii care cântăresc decisiv fiind noul stadion.

”Eu zic că vine la Sibiu, 90%. A fost aici. Cred că și stadionul este un factor important, e o sursă de venit pentru noi. Aici deciziile sunt mai ușor de luat.

ADVERTISEMENT

Nu e ca la CFR Cluj, acolo pretențiile sunt mai mari. Până nu e semnat, nu e revenit. Verbal există o înțelegere. Suntem doar la stadiul de contacte, acum”, a spus Claudiu Rotar.

Hermannstadt, penalizată din cauza datoriilor

FC Hermannstadt a fost revelația primei părți a sezonului din SuperLiga, dar au fost penalizați cu 9 puncte din cauza unor datorii și au ajuns pe locul 9 în clasament, la 8 puncte de ultima poziție care asigură participarea în play-off.

ADVERTISEMENT

După depunctare, clubul sibian a emis un comunicat de presă prin care anunța că se va apăra la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Claudiu Rotar a oferit, de asemenea, prima reacție și a mărturisit că o decizie ar urma să fie luată la începutul lunii februarie.

ADVERTISEMENT