Sport

Dani Coman, aproape să continue în Liga 1. Ce club are planuri mari cu fostul președinte al Astrei Giurgiu

Dani Coman s-a despărțit de Astra după finala pierdută de giurgiuveni, scor 2-3 cu Universitatea Craiova, dar oficialul nu va sta mult timp în afara fotbalului.
26.05.2021 | 12:28
Dani Coman aproape sa continue in Liga 1 Ce club are planuri mari cu fostul presedinte al Astrei Giurgiu
ADVERTISEMENT

Dezamăgit de retrogradarea echipei patronate de Ioan Niculae, dar și de numeroasele probleme financiare cu care s-a confruntat gruparea giurgiuveană, Dani Coman a decis să nu mai continue colaborarea.

Dorit de fanii Rapidului, în fruntea clubului din Giulești, fostul internațional ar putea ajunge la un alt club din Liga 1, cu o condiție.

ADVERTISEMENT

Dani Coman recunoaște că este în discuții cu o echipă din Liga 1

Fostul oficial al Astrei nu are de gând să stea departe de fotbal prea mult. Experiența și performanțele manageriale îl recomandă, iar Coman recunoaște că a avut deja o serie de discuții.

”Am discutat cu mai multe cluburi, este adevărat. Şi cu Hermannstadt, unde sunt oameni cu care sunt într-o relaţie bună, dar încă nu am semnat nimic cu nimeni.

ADVERTISEMENT

Sigur este că nu voi mai sta la Astra. Când va fi să semnez cu altă echipă, veţi afla”, a declarat Dani Coman, într-o intervenție la Digisport.

Singura condiție pe care fostul portar o pune reprezentanților clubului din Sibiu este ca echipa să nu retrogradeze în eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt va disputa la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, în deplasare, manșa întâi a barajului pentru menținere/promovare în Liga 1, în compania formației CS Mioveni. Returul este programat pe 2 iunie.

Dani Coman a lăsat Astra după șase ani

Dani Coman a fost unul dintre cei mai longevivi președinți de club din fotbalul Românesc. A activat la Astra Giurgiu între 2015 – 2021.

ADVERTISEMENT

Încă din primul an de mandat, fostul internațional a obținut cea mai importantă performanță a clubului giurgiuvean, titlul de campioană în Liga 1, ediția 2015/2016.

Ca fotbalist Dani Coman a cucerit patru trofee, de trei ori Cupa României (două cu Rapid și una cu Astra), și o Supercupă.

În calitate de oficial al Astrei, Coman s-a confruntat cu numeroase probleme, restanțele salariale fiind o normalitate la clubul patronat de Ioan Niculae.

ADVERTISEMENT