Fotbal intern

Dani Coman, asigurări pentru Dan Petrescu după Astra – CFR 2-2: ”Vom juca la fel și împotriva Craiovei”

05.07.2020 | 23:21
Dani Coman asigurari pentru Dan Petrescu dupa Astra  CFR 22 Vom juca la fel si impotriva Craiovei
ADVERTISEMENT

La finalul meciului Astra – CFR 2-2, din etapa a șasea a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1, Dani Coman i-a dat asigurări lui Dan Petrescu că echipa sa va juca la fel și împotriva Universității Craiova.

Tehnicianul ardelenilor s-a arătat temător de faptul că giurgiuvenii nu vor arăta aceeași combativitate și în fața oltenilor, rivala CFR-ului în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Dan Petrescu a spus că sper ca Astra să-i aibe în teren la meciul împotriva Craiovei pe Denis Alibec, Constantin Budescu și Kehinde Fatai, lucru care nu s-a întâmplat la partida din tur.

Dan Petrescu, liniștit de Dani Coman după Astra – CFR 2-2

”Am făcut o a doua repriză foarte bună. Mă bucur pentru evoluția echipei și pentru rezultat. Îi asigur pe cei de la CFR Cluj că vom juca la fel și împotriva Craiovei. Dacă vor fi sănătoși, cei mai buni jucători vor fi pe teren”, l-a asigurat Dani Coman pe Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

”Nu ne interesează nimic și niciun ajutor de la altcineva. Jucătorii primesc primele până la meciul următor. Băieții au primit prima de la meciul cu FCSB, o vor primi și pe cea de la acest joc. Banii vin de la domnul Niculae, eu și Buduru doar mai ajutăm”, a declarat fostul portar.

”Am avut o discuție în contradictoriu cu Petrescu la pauză. Nu comentez ce a spus Petrescu, era supărat. Nu se pune problema de penalty la Camora cu Budescu. Craiova are prima șansă la titlu dacă va câștiga cu FCSB, dar le va fi greu să ne învingă la Giurgiu”, a mai spus Coman.

ADVERTISEMENT

Președintele Astrei a vorbit și despre posibila plecare a atacantului Denis Alibec la finalul actualului sezon. Jucătorul s-a arătat deranjat de faptul că formația sa nu are niciun obiectiv și a anunțat că vrea să plece după ultima etapă din play-off.

”Nu vom obstrucționa plecarea lui Alibec, ne-am bucura dacă ar ajunge într-un campionat puternic. E un jucător de calitate care ne-a ajutat foarte mult. E un jucător care nu a păcălit fotbalul și merită să meargă mai sus. Nu ne permitem noi să plătim salariul pe care îl merită Alibec, merită să câștige milioane”, a spus Dani Coman despre plecarea lui Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a remizat cu Astra Giurgiu, scor 2-2, în etapa a șasea a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și a rămas pe locul doi în clasament, la un punct în urma Universității Craiova. Ardelenii au condus cu 2-0, dar s-au văzut egalați.

ADVERTISEMENT
Tags: