Fotbal intern

Dani Coman, contrazis de Alibec în privința transferului atacantului: ”Nu am fost lăsat să plec de la Astra” + ”e vina conducerii pentru depunctare”

01.02.2020 | 23:57
ADVERTISEMENT

Denis Alibec, al doilea cel mai bun marcator din Casa Pariurilor Liga 1, a intrat în vizorul mai multor formații din străinătate după prima parte a sezonului intern. Pentru vârful Astrei, Ioan Niculae chiar a primit o ofertă concretă, însă jucătorul nu a fost lăsat să plece.

Dennis Alibec infirmă declarațiile lui Dani Coman legate de transferul său: ”Nu am fost lăsat să plec”

La finalul meciului cu Dinamo din ”Ștefan cel Mare”, pierdut de Astra cu 0-2, Denis Alibec a dezvăluit că ofertele pe numele său au fost refuzate de conducere, nu de el.

ADVERTISEMENT

”Eu am vrut să plec. Nu am refuzat ofertele, ci nu am fost lăsat să plec. Am discutat cu domnul Niculae şi în final am căzut de comun acord să rămân până în vară, să ne batem la campionat.

Am vorbit şi cu cei de la naţională şi mi-au spus că dacă voi continua aşa, voi fi convocat. Depinde doar de mine să fiu acolo”, a spus Alibec, sâmbătă seara.

ADVERTISEMENT

Dani Coman: ”Împreună cu Alibec am decis să rămână până la vară”

Președintele Astrei, Dani Coman, a spus că, deși a avut oferte de transfer, Denis Alibec a fost de acord să nu le dea curs și să continue la Giurgiu până la finele sezonului în curs.

”În vară au fost discuții atât pentru Budescu, cât și pentru Alibec. Am avut o ofertă scrisă pentru Denis, dar împreună am decis să rămână să ajute echipa până la sfârșitul campionatului.

ADVERTISEMENT

La vară sper să-și găsească o echipă unde să câștige foarte mulți bani”, a declarat Dani Coman pentru gsp.

Jucătorul Astrei, atac la conducere pe tema depunctării 

La finalul anului trecut, Astra a fost penalizată cu trei puncte pentru pentru unele datorii pe care nu le-a plătit la ANAF.

ADVERTISEMENT

În opinia lui Alibec, e doar responsabilitatea conducerii pentru această situație: “E numai vina conducerii că s-a ajuns la acea depunctare. Pentru punctele de azi (n.r. eșecul cu Dinamo) e vina noastră”.

Denis Alibec, dorit în Polonia

La finalul lunii ianuarie, pe adresa clubului din Giurgiu a sosit o ofertă clară din partea Legiei Varșovia, vicecampioana Poloniei și actualul lider în Ekstraklasa. Ioan Niculae nu a fost tentat să-și vândă golgheterul.

Patronul ocupantei locului secund din România a considerat atunci că oferta salarială e una modestă și atacantul ar putea obține mult mai mulți bani la vară dacă își va păstra forma arătată în toamnă.

Alibec, locul 2 în clasamentul golgheterilor

Denis Alibec este al doilea golgheter din Casa Pariurilor Liga 1, cu nouă goluri, unul mai puțin decât Florinel Coman,

  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Denis Alibec, conform Transfermarkt
ADVERTISEMENT