Sport

Dani Coman, devastat de retrogradarea Astrei: „Nu știu unde voi merge mai departe! E consecința ultimilor ani”

Dani Coman a fost devastat de retrogradarea Astrei Giurgiu și a anunțat că nu va mai rămâne la echipă și în Liga 2.
19.05.2021 | 21:18
Dani Coman devastat de retrogradarea Astrei Nu stiu unde voi merge mai departe E consecinta ultimilor ani
ADVERTISEMENT

Dani Coman consideră că retrogradarea Astrei este doar o consecință a ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani la echipă, referindu-se printre altele și la neplata salariilor jucătorilor, dar și la faptul că patronul a intrat în pușcărie.

Fostul portar consideră totuși că Astra nu se va desființa, iar Ioan Niculae va face o nouă echipă bună la Giurgiu, care să revină în Liga 1 cu forțe proaspete.

ADVERTISEMENT

Dani Coman, devastat de retrogradarea Astrei Giurgiu

Dani Coman a fost de-a dreptul devastat de retrogradarea directă a Astrei Giurgiu, mai ales că echipa a fost la un pas să intre în play-off-ul Ligii 1 și s-a calificat în finala Cupei României:

„Un moment extrem de greu pentru întregul club, dar asta e consecința ultimilor ani. Știm ce s-a întâmplat aici, trebuia să se ajungă și aici. E tardiv să mai discutăm, iar eu nu sunt omul să vorbesc mult despre trecut.

ADVERTISEMENT

Știm cu toții momentele prin care a trecut echipa, știm cu toții că patronul e privat de libertate, regretele sunt tardive, să vedem ce se va întâmpla la club în continuare”.

„Eu nu cred că se va desființa, dar oamenii au reacții ciudate și depinde cum se trezesc dimineață. E păcat că am retrogradat, e păcat că

ADVERTISEMENT

Eu întotdeauna mi-am dorit să facem performanță, am făcut tot ce a depins de noi cu staff-ul, nu regret nimic, dar nu mai pot da nimic înapoi, timpul nu se întoarce. Nu știu unde voi merge mai departe, vreau să mă liniștesc și să văd ce se va întâmpla”, a spus Dani Coman la TV DigiSport.

„Rapid a fost întotdeauna o opțiune!”

Dani Coman a vorbit și despre o posibilă venire la Rapid, însă a recunoscut că doar fanii și l-au dorit până acum în Giulești, însă crede că într-o bună zi va reveni la echipa de suflet:

ADVERTISEMENT

„Rapid a fost întotdeauna o opțiune, dar doar fanii m-au dorit acolo, atât. Nico e prietenul meu, face o treabă bună, voi fi cu sufletul aproape de ei, iar cândva mă voi întoarce acasă. Dacă am lucrat șase ani la Astra, pot să lucrez și cu Bin Laden.

Sunt mai multe greșeli, pe care le-am făcut și eu, dar nu mai contează acum. Sunt greșeli pe care le-am făcut cu toții. De la mine, la domnul Niculae, la ultimul om de la stadion”.

„La cum îl cunosc pe domnul Niculae, să îl ajute Dumnezeu să iasă cât mai repede, sunt convins că va merge cât mai departe și să facă o echipă bună aici, nu va lăsa echipa. Eu cred că e un om potent financiar, dacă va vrea să facă un lucru, îl va face.

La ceea ce s-a întâmplat în acest an, mai mult de atât nu se putea, decât prin noroc, prin șansă, prin Dumnezeu… dar Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în gură.

Nu s-a întâmplat nimic în mod excepțional, dar eu am fost jucător și sunt momente în care indiferent de banii pe care îi ai ca primă, indiferent de ce spune antrenorul sau președintele nu mai poți, iar jucătorii noștri nu mai pot, ăsta e adevărul. E ca și cum ții un cal nemâncat și vrei să-i dai să tragă căruța”, a mai spus Dani Coman îndurerat după retrogradarea Astrei Giurgiu.

Astra Giurgiu și Poli Iași sunt echipele retrogradate direct din Liga 1, în timp ce FC Voluntari și Hermannstadt vor juca barajul pentru a rămâne în prima ligă.

ADVERTISEMENT
Tags: