ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dani Coman e mândru de Budescu, dar îl ceartă pe Alibec: „Să-și verifice contul!”

Autor: Andrei Șchiopu | 19.05.2020 | 15:30
Dani Coman e mândru de Budescu, dar îl ceartă pe Alibec: „Să-și verifice contul!”
Dani Coman, mândru de Constantin Budescu! Mijlocașul e „slim fit”: „Spre surprinderea voastră...”. Sursă foto: sportpictures.eu

Dani Coman a vorbit despre cum arată Constantin Budescu, mijlocaș recunoscut pentru problemele cu kilogramele pe care le-a avut de-a lungul timpului, iar președintele giurgiuvenilor este mândru de el.

ADVERTISEMENT

Dani Coman, mândru de Constantin Budescu

Dani Coman s-a bucurat când l-a văzut pe Constantin Budescu, pe care l-a lăudat pentru profesionalismul arătat în lunile de pregătire de acasă: „Spre surprinderea voastră, Budescu arată foarte bine. Eu l-am văzut, arată foarte bine, s-a pregătit în această pauză.

Mă bucură foarte mult faptul că, din punct de vedere medical, nu mai are nicio problemă, pentru că acea recidivă la gambă i-a dat dureri mari de cap.

Sper să fie bine, să fie sănătos şi să ne ajute în continuare, aşa cum a făcut-o. Toată lumea îl aşteaptă pe Budi”, a mai spus Dani Coman.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit la telefon. Budi spunea că e în greutatea lui optimă, undeva la 83-84 de kg, greutatea cu care el juca şi se simţea foarte bine.

Acum rămâne să îl vedem şi la faţa locului. Dar din ce am discutat cu el, era foarte bine, era optimist, era încrezător”,a spus președintele Astrei Giurgiu.

Avertisment pentru Denis Alibec

Dani Coman l-a avertizat pe Denis Alibec să-și verifice contul bancar, după ce atacantul susținea că nu și-a primit banii de la patronul Ioan Niculae: „Toată lumea e mulţumită, băieţii pleacă în cantonament.

ADVERTISEMENT

Denis, probabil că nu şi-a verificat contul, dar le-au intrat la toţi jucătorii drepturile pentru care au semnat”.

„Ioan Niculae ține echipa asta de ani de zile și a ținut-o la un anumit nivel, această echipă s-a calificat în play-off de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

E un club pe care l-a finanțat ani de zile, e un club care a trecut prin situații dificile, chiar și dumnealui a trecut prin situații dificile, dar nu a renunțat niciodată la echipă, iar aceste lucruri ar trebui apreciate”, a mai spus Dani Coman.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!