Fotbal intern

Dani Coman i-a răspuns lui Gigi Becali: “Să-şi vadă de clubul lui. Vorbeşte cumva de Alibec, băiatul care le-a dat două goluri?”

28.01.2020 | 22:18
Dani Coman i-a răspuns lui Gigi Becali:
Dani Coman i-a răspuns lui Gigi Becali: "Să-şi vadă de clubul lui. Vorbeşte cumva de Alibec, băiatul care le-a dat două goluri?" (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu, i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce acesta din urmă l-a criticat pe Denis Alibec. Patronul FCSB-ului a susţinut că atacantul face doar ceea ce îşi doreşte la formaţia giurgiuvenă. Cu această ocazie, oficialul formaţiei antrenate de Bogdan Andone i-a dat o replică, aducându-i aminte că fotbalistul a marcat de două ori în meciul direct.

Ce răspuns i-a dat Dani Coman lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului l-a criticat pe Denis Alibec

Gigi Becali l-a criticat pe Denis Alibec şi a susţinut că atacantul nu se antrenează aşa cum ar trebui la Astra Giurgiu. Dani Coman i-a răspuns prompt şi i-a transmis că ar trebui să fie mai atent la ceea ce se întâmplă la FCSB şi a negat acuzele lansate de patronul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

“Becali vorbeşte cumva despre băiatul ăla care le-a dat două goluri? Denis se pregăteşte foarte bine, rămâne după fiecare antrenament să facă abdomene. Nu a existat zi în care să nu facă asta! ar apropos de ce făcea la FCSB…depinde şi de cine îi antrenează. Sunt jucători cu care trebuie să ştii să vorbeşti.

E vina conducerii administrative, vina conducerii tehnice, vina întregului club ce se întâmplă acolo. Ştiu ce se petrece la ei, n-am vorbit niciodată despre asta, dar pot să scriu o carte de lucrurile alea. Să nu mai vorbească de jucătorii altor echipe, să-şi vadă de clubul lui”, a declarat Dani Coman la emisiunea Fotbal Plus de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Gigi Becali despre Denis Alibec

Gigi Becali a anunţat că nu este interesat de Constantin Budescu şi de Denis Alibec, iar despre atacantul de 29 de ani a declarat că a stricat atmosferă la fiecare echipă la care a jucat. În plus, patronul FCSB-ului a declarat că fotbaliştii nu se pot antrena aşa cum trebuie din cauza lui.

Mă interesează pe mine de Budescu și Alibec? Alibec, unde se duce, strică! Știu ce s-a întâmplat, știu ce face omul. Nu găseam soluții eu? Îl dădeam gratis! Nu se poate antrena echipa din cauza lui. Nu vrea, țipă, urlă. Vociferează, n-ai ce să-i faci. El acolo la Astra face ce vrea el. N-o să dureze mult așa. Nu poți să joci fotbal fără să te antrenezi”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

  • 2 goluri a marcat Denis Alibec în meciul FCSB – Astra Giurgiu 1-3, jucat în etapa a 17-a
ADVERTISEMENT

Astra visează la al doilea titlu de campioană din istorie

Dani Coman a susţinut că Astra Giurgiu îşi doreşte să câştige campionatul în actualul sezon. Preşedintele formaţiei de pe locul 2 în campionat a precizat că este stabilitate la echipă din punct de vedere financiar. Giurgiuvenii au câştigat campionatul în sezonul 2015-2016. După 22 de etape, Astra are 40 de puncte, după ce a fost depunctată de Comisia de Apel a FRF cu trei puncte din cauza datoriilor către ANAF.

“Anul ăsta avem ambiţia să câştigăm campionatul. Avem acum şi stabilitate din punct de vedere financiar. Avem doar 13 zile întârziere la salariu”, a mai spus Dani Coman.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri