Sport

Dani Coman revine în poarta Rapidului la inaugurarea Giuleștiului. Mesaj pentru prietenul Bornescu: „O să fiu titular, dar am nevoie de o rezervă!” Exclusiv

Fostul mare portar al Rapidului, Dani Coman, va juca în meciul de old boys la inaugurarea stadionului Giulești și îi transmite rivalului său dintre buturi, Mircea Bornescu, că el va fi titular.
24.03.2022 | 11:44
Dani Coman revine in poarta Rapidului la inaugurarea Giulestiului Mesaj pentru prietenul Bornescu O sa fiu titular dar am nevoie de o rezerva Exclusiv
Dani Coman și Mircea Bornescu s-au luptat pentru postul de titular în poarta Rapidului între 2009 și 2011. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate programul special pregătit de clubul Rapid pentru inaugurarea stadionului Giulești, iar fostul portar al giuleștenilor, Dani Coman, care a câștigat trei trofee în „vișiniu” nu va rata marele eveniment.

Dani Coman, onorat să fie antrenat măcar pentru un meci de Mircea Lucescu

Contactat de FANATIK, actual președinte al celor de la Hermannstadt a vorbit despre show-ul de inaugurare a stadionului Giulești: „Și dacă te ia de pe stradă Mircea Lucescu și spune că e antrenorul tău înseamnă ceva, dar pentru noi?! O să fiu și eu prezent la inaugurare și o să joc în meciul de old boys, că sunt bătrân acum, ce să fac? (n.r. râde). Îmi e dor de Rapid, nu aveam cum să nu vin”.

ADVERTISEMENT

Deși a avut mai multe conflicte cu galeria Rapidului, Coman a îngropat securea războiului și le transmite suporterilor că fără ei Rapidul nu ar mai însemna nimic:

„Nu trebuie să avem așteptări foarte mari, ci să înțelegem că asta e normalitate! Să jucăm pe stadioane frumoase și pline până la refuz. Știm ce înseamnă până la urmă Rapidul. Nu înseamnă nici Dani Coman, nici Daniel Pancu și nici Daniel Niculae sau Șumudică! Înseamnă suporteri. Noi vom fi alături de ei toată viața.

ADVERTISEMENT

Dar ei sunt săptămână de săptămână în tribună, își lasă familiile și pleacă tot timpul departe pentru Rapid, iar ei merită tot respectul, chiar dacă eu am avut divergențe cu ei. Pentru mine Rapidul a rămas în suflet și chiar și suporterii pentru ceea ce fac în tribune și pentru cât suflet pun pentru echipă”.

Dani Coman îi aruncă mănușa fostului coechipier, Mircea Bornescu: „Eu o să fiu titular! Am fost mai bun ca el”

Dani Coman l-a tachinat pe fostul său coechipier de la Rapid, Mircea Bornescu, care va participa și el la meciul-școală de pe Giulești dintre foștii jucători: „La inaugurare mi-ar plăcea să mă revăd cu Bornescu! Vorbesc tot timpul cu el. Să îi transmiți te rog că eu o să fiu titular! Am fost mai bun decât el și să îi spui că am nevoie de o rezervă bună pentru meciul de sâmbătă”.

ADVERTISEMENT

Câștigător a trei trofee cu Rapid (două Cupe și o Supercupă), Coman a avut un mesaj special pentru galeria Rapidului: „Suporterilor le transmit să rămână la fel și să susțină echipa asta indiferent de rezultate, pentru că Rapidul înseamnă suporteri! Nimic altceva! Nu patronat, nu jucători, nu stadion. O spun cu toată responsabilitatea”.

Cele mai frumoase amintiri ale lui Dani Coman legate de Giulești: „Visez suporterii cântând și cum scandează numele jucătorilor”

Dani Coman este foarte atașat de stadionul Giulești, unde a trăit cele mai frumoase momente din carieră: „Cea mai frumoasă amintire legată de Giulești e bineînțeles din vremea în care jucam. Am rămas cu amintirile în suflet și le voi păstra mereu pentru că eu le-am trăit din teren, ceea ce e extraordinar pentru orice fotbalist care a călcat vreodată în Giulești. 

ADVERTISEMENT

Nu pot uita meciurile pe care le-am jucat în cupele europene atunci când intram pe teren și tot stadionul cânta imnul Rapidului. Asta mi-a rămas în minte și sunt nopți în care visez suporterii cântând și cum scandează numele jucătorilor. Nu are cum să nu îți rămână în suflet așa ceva!, a declarat oficialul celor de la Hermannstadt în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ce alți foști jucători importanți ai Rapidului vor mai fi prezenți la inaugurarea Giuleștiului

Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu vor fi prezenți la meciul dintre Rapid și Poli Timișoara, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că George Copos a fost și el invitat de către președintele Daniel Niculae.

Tache Macri, fostul căpitan al Rapidului în vârstă de 90 de ani, va veni și el special la meci de la Paris, unde se va reîntâlni cu fostul său coleg de echipă, portarul Gigi Dungă (93 de ani).

La inaugurarea Giuleștiului vor mai fi prezenți: Mugurel Buga, Ion Goanță, Vladimir Bozovic, Adi Iencsi, Jean Barbu, Viorel Hizo, Cristi Dulca, Ion Ionescu, Mircea Lucescu, Daniel Pancu, Dan Alexa, Rică Răducanu, Răzvan Raț, Dani Coman, Nicolae Stanciu, Ion Vlădoiu, Marius Măldărășanu, Bogdan Stelea, Viorel Kraus, Ion Motroc, Costin Lazăr, Dănuț Lupu, Ion Manu, Ovidiu Herea, Ionuț Mazilu, Vasile Maftei, Robert Niță, Ștefan Nanu, Vali Negru, Ionuț Voicu, dar și mulți alți foști jucători.

  • 2009-2011 e perioada în care Dani Coman și Mircea Bornescu s-au bătut pentru un loc de titular în poarta Rapidului
ADVERTISEMENT