Sport

Dani Coman, noi informații despre situația de la Hermannstadt: „Nu am dezinformat! O să am o discuție cu primarul Sibiului”

Dani Coman a vorbit despre problemele financiare pe care Hermannstadt le întâmpină și despre ce vrea să facă în următoarea perioadă pentru a-i ajuta pe sibieni.
03.08.2022 | 09:05
Dani Coman noi informatii despre situatia de la Hermannstadt Nu am dezinformat O sa am o discutie cu primarul Sibiului
Dani Coman, noi informații despre situația de la Hermannstadt. Sursă foto: turnulsfatului.ro
ADVERTISEMENT

Președintele sibienilor a explicat că joi, 4 august, va avea o discuție cu primarul Sibiului, în care speră să ajungă la un consens spre binele echipei.

Dani Coman, noi informații despre situația de la Hermannstadt

Dani Coman a oferit noi informații despre situația de la Hermannstadt, dând o replică oficialităților din Sibiu, care l-au acuzat de dezinformare:

ADVERTISEMENT

„Sunt bani dați pe agenda sportivă, nu poți să îi dai pe salarii. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dacă am deranjat nu-i problemă, pleacă Dani Coman de la Sibiu.

Eu n-am spus că cerem ajutorul doar autorităților locale, am cerut ajutorul și oamenilor de afacere din Sibiu. Bun, echipele finanțate de primării, ceea ce nu se întâmplă la Sibiu, dar ar fi interesant ca echipele finanțate de primării ar da salariul mediu pe economie. Se discută asta de vreo doi ani, nu s-a întâmplat nimic”.

ADVERTISEMENT

„De ce mai vorbim la TV atunci? Se poate face un parteneriat public-privat cu primăria. Sunt mai multe discuții pe care le voi avea joi dimineață cu doamna primar.

Eu voi discuta cu dânsa și vom vedea ce va fi. Nu cred că am dezinformat pe nimeni când am spus că echipa asta merită mai mult sprijin.

ADVERTISEMENT

Știu discuții care au fost când echipa era în Liga 2 și ni se spunea să promovăm, făcându-se mai multe promisiuni”, a mai spus Dani Coman, la TV DigiSport.

„Cât timp voi mai avea motivație, voi găsi soluții să mergem mai departe!”

„E greu de spus ce se va întâmpla, pot spune doar că lucrurile nu sunt normale aici, nu se face ceea ce trebuie să se facă. 

ADVERTISEMENT

Și la Sibiu sunt privați și e echipa lor. Atâta timp cât au putut, au finanțat, din păcate pandemia și ce se întâmplă în Ucraina au făcut ca afacerile lor să nu mai meargă atât de bine.

De-asta cer ajutorul oamenilor din Sibiu, pentru că e echipa orașului. Dacă stadionul va fi gata la Sibiu, sunt sigur că fanii vor veni în număr mare, cam 10.000 de oameni la meciuri”, a continuat Dani Coman.

„Se vor găsi bani, eu asta cred. Avem nevoie să mergem mai departe. Ultimul salariu luat a fost din luna aprilie, iar banii din drepturile TV sunt cesionați, dar patronii au promis că se vor întoarce în club.

Senzația mea e că dacă voi mai avea motivație, voi găsi soluții să mergem mai departe!”, a mai spus președintele sibienilor.

ADVERTISEMENT