Fotbal intern

Dani Coman confirmă FANATIK. Ofertă de la Dinamo! Ce funcție i s-a propus. EXCLUSIV

31.01.2019 | 11:45
Dani Coman confirma FANATIK Oferta de la Dinamo Ce functie i sa propus EXCLUSIV

Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a avut pe masă oferta de a deveni directorul general al lui Dinamo București. „Roș-albii” au vacant acest post după ce Ionel Dănciulescu a demisionat înainte de meciul de la Iași, din 21 septembrie 2018.


UPDATE, 31 ianuarie. Dani Coman a confirmat informația oferită de FANATIK în urmă cu mai bine de o săptămână. „Este adevărat că am avut aceste discuţii cu Dinamo şi le mulţumesc pentru că s-au gândit la mine. Acolo este un antrenor cu care am lucrat şi care sunt convins că va reuşi dacă va avea timp. Am preferat să rămân la Astra să duc la bun sfârşit acest sezon, iar de la vară încolo vom vedea ce va fi. Ce funcţie aş fi avut? Aceeaşi pe care o am şi la Astra”, a declarat președintele giurgiuvenilor la Digi Sport.


ȘTIREA INIȚIALĂ, 23 IANUARIE 2019. Ulterior, Ionel Dănciulescu s-a întors la Dinamo, la solicitarea expresă a lui Mircea Rednic, dar nu pe aceeași funcție ca înainte de plecare. „Danciu” este acum director sportiv și este mult mai aproape de echipă și de colectivul tehnic.

Dani Coman, ofertă de a deveni director general la Dinamo!

Astfel că Ionuț Negoiță și apropiații săi au venit cu o propunere pentru Dani Coman de a deveni director general al clubului. Oficialul Astrei a fost plăcut impresionat de faptul că este apreciat, dar a transmis că momentan nu se gândește să plece de la Giurgiu.

Dani Coman a mai avut și în vară câteva discuții mai mult decât amicale pentru a părăsi Astra. Se vorbea de a reface duetul cu Edi Iordănescu la CFR Cluj, dar la campioană a ajuns, pentru scurt timp, doar antrenorul. Apoi Coman a avut și varianta Brașov, dar nici aceasta nu s-a concretizat.

  • 6 luni a lucrat Mircea Rednic, ca antrenor cu jucătorul Dani Coman la Rapid, în sezonul 2007/2008. „Puriul” a venit în octombrie 2007 și a fost dat afară chiar de ziua sa, în aprilie 2008, de către George Copos!

Ultimul director general cu greutate la Dinamo a fost Dinu Gheorghe!

Dinamo nu a mai avut un director general cu experiență de pe vremea lui Dinu Gheorghe. Cel cunoscut și sub apelativul de „Vamă” chiar a declarat când s-a dus la Dinamo, în aprilie 2015, că speră ca roș-albii să reprezinte ultimul club din cariera sa de conducător.

dinu gheorghe dinamo
Dinu Gheorghe nici nu a apucat în 2015 să se adapteze la funcția propusă de Negoiță că și-a și făcut bagajele

Nu a stat prea mult, antrenor fiind atunci Mircea Rednic, care reconstruise Dinamo. „Vamă” a plecat peste 4 luni, în luna august 2015, și s-a ținut de cuvânt… Este analist TV și nu a mai condus niciun club de la plecarea din „Groapă”?) Între timp, pe fotoliul de director general al lui Dinamo s-a așezat, timp de un an, Adrian Mutu, între octombrie 2016 și octombrie 2017, când a plecat la FRF.

  • 4 luni a fost Dinu Gheorghe director general al FC Dinamo, între aprilie 2015 și august 2015. El i-a urmat lui Daniel Stanciu, care a stat, și el, tot 4 luni: între ianuarie și aprilie 2015!

După plecarea lui „Danciu”, Prunea a fost „la milimetru”, iar Lupescu doar o himeră

Ionel Dănciulescu a demisionat din funcția de director general al lui Dinamo la finalul lunii septembrie 2018, iar omul care a fost cel mai aproape de a-l înlocui a fost Florin Prunea. Pe timpul scurtului mandat al lui Claudiu Niculescu la Dinamo se aștepta numirea oficială a lui Prunea, dar aceasta nu s-a mai produs deloc.

Dani Coman, ofertă de a deveni director general la Dinamo! 1
Despărțirea lui Ionel Dănciulescu în 2018 de Dinamo a durat ceva mai mult de două luni

Între timp pe banca lui Dinamo a revenit Mircea Rednic, iar explicațiile lui Prunea privind căderea negocierilor au scos în evidență neînțelegeri la durata contractului cu David și compania. S-a speculat puțin și varianta Ionuț Lupescu, dar balonul de săpun s-a spart repede. Dinamo nu are director general în acest moment, clubul fiind condus de mâna dreaptă a lui Ionuț Negoiță, președintele David.

  • 6 luni a fost Ionel Dănciulescu director general la Dinamo, între martie și septembrie 2018, când a demisionat. S-a întors ca director sportiv