Fotbal intern

Dani Coman pleacă de la Astra?! Destinație surpriză

26.04.2018 | 11:38
Dani Coman pleaca de la Astra Destinatie surpriza

Dani Coman pleacă de la Astra Giurgiu, după ce a primit o ofertă bună din partea liderului Ligii a 4-a Brașov, AS SR Brașov, susțin cei de la monitorulexpres.ro. Clubul brașovean este pe cale să dea o lovitură importantă de imagine, profitând de prietenia dintre fostul portar al naționalei și omul de afaceri Simon Maurer, cel care conduce clubul.

Cei doi au o relație apropiată încă din perioada în care Coman era portar la FC Brașov, iar Maurer îl dorește insistent pe președintele Astrei în conducerea clubului brașovean. De altfel, omul de afaceri braşovean a confirmat în dese rînduri că se consultă cu Dani Coman, iar în ultimele zile cei doi au fost văzuţi în sediul firmei omului de afaceri braşovean. Chiar dacă ar putea părea greu de crezut că Dani Coman pleacă de la Astra, unde e preşedinte al unei echipe de Liga I, pentru a veni la Braşov, fostul portar al naționalei ar fi tentat de mutare pentru că e atașat de de oraș când a jucat acolo, dar și pentru că are o locuință „sub Tâmpa”.

Dani Coman pleacă de la Astra cu două trofee

Deşi s-a confruntat cu multe probleme la Astra, Coman a avut rezultate foarte bune ca preşedinte la Astra Giurgiu. În mandatul său echipa a adunat în palmares un titlu şi Supercupa României. Chiar dacă poate părea suprinzător, Dani Coman ar dori să se alăture unui proiect pe termen lung, care are ca obiectiv promovarea în cel mai scurt timp în Liga I. Contactat de sursa citată Dani Coman nu a infirmat informaţia. El a precizat însă că ”relaţia de prietenie cu Simon este cunoscută. Respect Braşovul, iubesc acest oraş, dar mai multe nu pot comenta“.

Dani Coman a jucat timp de un sezon și jumătate la FC Brașov, perioadă în care a strâns 34 de partide.

Tags: