News

Dani Coman, prima reacţie după ce patronul Ioan Niculae a fost condamnat: “Astra va merge mai departe!” Exclusiv

18.02.2021 | 18:12
Dani Coman prima reactie dupa ce patronul Ioan Niculae a fost condamnat Astra va merge mai departe Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ioan Niculae, patronul celor de la Astra Giurgiu, a fost condamnat la cinci ani de închisoare, decizia fiind una definitivă. FANATIK a vorbit cu Dani Coman, preşedintele formaţiei giurgivene, la scurt timp după ce omul de afaceri şi-a aflat sentinţa.

Ioan Niculae a fost condamnat defintiv în cazul “Interagro”, iar procurorii au cerut pedeapsa maximă posibilă pentru instigare la evaziune fiscală şi spălare de bani.

ADVERTISEMENT

Dani Coman, prima reacţie după ce patronul Ioan Niculae a fost condamnat

“Este strict o problemă personală a domnului Niculae, care nu are legătură cu fotbalul şi clubul Astra. Vă daţi seama că toţi suntem alături de el şi vrem să se termine cât mai repede.

În ceea ce priveşte fotbalul, Astra o să meargă mai departe cu problemele pe care le are, le-a avut şi le va mai avea. O să încercăm să depăşim aceste momente mai grele”, a declarat Dani Coman pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ioan Niculae a mai făcut închisoare în 2015

Nu este prima oară când Ioan Niculae ajunge la închisoare. Patronul Astrei Giurgiu a mai fost condamnat în aprilie 2015, într-un dosar care viza o finanţare ilegală a campaniei PSD din 2009. În urmă cu şase ani, omul de afaceri a primit o condamnare la doi ani şi jumătate cu executare.

Astra Giurgiu, în lupta pentru evitarea retrogradării în Liga 2

Decizia noii condamnări a lui Ioan Niculae a venit într-un moment delicat pentru Astra Giurgiu. Formaţia antrenată de Eugen Neagoe se luptă pentru evitarea retrogradării în Liga 2, fiind pe locul 13, cu patru puncte peste FC Voluntari, echipă aflată pe poziţia a 15-a, care duce în al doilea eşalon.

ADVERTISEMENT

“E un moment dificil pentru Astra Giurgiu. Însă cel mai dificil este pentru domnul Nicolae și familia dânsului. Eu îi doresc multă putere chiar dacă dumneaului este o persoană extrem de puternică. Sper să treacă peste această perioadă grea pentru el și familia dânsului.

Mi-e greu să vorbesc despre asta. Sper ca echipă să nu fie afectată din punct de vedere financiar. Nu prea am ce să mai comentez în această situație”, a declarat Eugen Neagoe pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În etapa a 24-a, Astra Giurgiu primeşte vizita lui Dinamo, meci care este programat să se dispute duminică, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT