De ce s-a accidentat Dani Lopez. Titularul lui Hagi s-a dat de gol pe internet

Eduard Popa   
in Fotbal intern
04/02/2018, 16:02
De ce s-a accidentat Dani Lopez. Titularul lui Hagi s-a dat de gol pe internet GALERIE FOTO

În meciul cu Astra de vineri seara Gică Hagi a apelat la un fundaş dreapta de numai 19 ani. Este vorba de Tiberiu Căpuşă, fiul fostului fotbalist Giani Căpuşă. Puştiul a şi comis o greşeală mare la penalty-ul obţinut de Astra în debutul meciului, când a încercat să îi paseze înapoi portarului Cojocaru, dar mingea a fost trimisă prea încet iar fostul goalkeeper al Stelei a fost forţat să faulteze şi să acorde penalty Astrei. 

Gică Hagi l-a folosit în primul 11 pe Căpuşă deoarece titularul de drept al postului, spaniolului Dani Lopez, s-a accidentat în cantonamentul de iarnă de la Antalya. El a fost nevoit să se opereze la coapsă şi va rata tot restul sezonului

Dani Lopez, accidentare la schi? 

O imagine publicată însă pe contul de Instagram de către fotbalist s-ar putea să arate cauza pentru care Dani Lopez s-a accidentat. Se pare că spaniolul ar fi încălcat regulamentul de ordine interioară al clubului şi-a fost la schi în pauza de iarnă. Cu această ocazie Dani Lopez s-a accidentat. El a crezut însă că e o accidentare lejeră şi va trece până când vor începe meciurile. Dar la una din primele şedinţe de pregătire, Lopez a resimţit dureri grave la coapsă şi a ieşit de pe terenul de pregătire. Verdictul medicilor a fost drastic.  VEZI POZA CARE ÎL DĂ DE GOL ÎN GALERIA FOTO

Dani Lopez a fost om de bază la Viitorul în prima parte a sezonului, când a bifat 18 prezenţe în cele 22 de etape disputate. Spaniolul s-a operat zilele trecute în Barcelona şi nu va mai juca deloc până la expirarea contractului, în vară. Un gest asemănător a făcut şi vedeta Stelei, Denis Alibec, care a plecat la schi în momentul în care a fost trimis în afara lotului de către Nicolae Dică. 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.