ADVERTISEMENT
Life

Dani Mocanu a revenit în topurile muzicale. Prima piesă creștină a ajuns la inimile fanilor

Autor: Alexa Serdan | 15.02.2021 | 19:38
Dani Mocanu a revenit în topurile muzicale. Prima piesă creștină a ajuns la inimile fanilor
Dani Mocanu a revenit în topurile muzicale. Prima piesă creștină a ajuns la inimile fanilor. Sursa foto: Instagram.com

Dani Mocanu a revenit în topurile muzicale cu o piesă creștină, așa cum a promis în urmă cu câteva luni. Melodia a fost lansată acum câteva zile și deja a ajuns la inimile fanilor, care au apreciat în număr foarte mare versurile. 

ADVERTISEMENT

Melodia intitulată „Omul fără tine e pierdut” ocupă în momentul de față locul 8 în trendingul de la Youtube, iar cifrele continuă să crească. Acest lucru nu este de mirare având că vedere că artistul a ajuns mereu pe primele locuri cu piesele sale.

Cântărețul de muzică de petrecere este iubit în continuare de internauți, deși a schimbat registrul muzical. Dani Mocanu s-a pocăit și speră să aducă cât mai mulți oameni pe calea cea dreaptă prin versurile pe care le face de la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu, din nou în topurile muzicale. Pe ce loc e prima sa piesă creștină

Dani Mocanu vorbește deschis despre relația pe care o are cu Divinitatea, motiv pentru care încearcă prin intermediul pieselor sale creștine să atragă cât mai mulți oameni, să se pocăiască și să-și schimbe complet stilul de viață.

Celebrul manelist dezvăluie prin intermediul versurilor iubirea și iertarea pe care le-a descoperit-o în cel de Sus, dorind ca tot mai multă lume să-și îndrepte fața către Dumnezeu și să nu mai păcătuiască.

ADVERTISEMENT

„Am o întrebare ➡️ Cine vrea să vină pe calea Lui Dumnezeu? C***, c***, criminali, cămătari, traficanți de arme, traficanți de droguri și mulți alții. Veniți la Dumnezeu cât mai este timp. 

Tâlharul de pe cruce a fost mântuit in ultima clipa de viața … nu cei sănătoși au nevoie de doctor ci cei bolnavi … pe cei păcătoși ne vrea Dumnezeu și ne iubește.

ADVERTISEMENT

Vă iubesc și sunteți a doua familie a mea !!! Veniți la EL 🙏💌❤️”, este mesajul pe care Dani Mocanu îl adresează fanilor săi pe rețelele de socializare.

Internauții au reacționat imediat, unii dintre ei mărturisind că au început să plângă când au ascultat prima melodie creștină a manelistului. Fanii au apreciat piesa lui Dani Mocanu, dar mai ales mesajul emoționant pe care-l transmite.

ADVERTISEMENT

„Ce piesă frumoasă, direct în suflet merge”, „Melodia asta mă face să plâng 🙏🏼”, „Dumnezeu să te Binecuvânteze Dani” sau „O piesă care te atinge acolo unde trebuie”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de oameni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!